Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Warcraft Arclight Rumble aangekondigd & Bloodborne 2?

05/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van het GK Journaal. Dit keer niet met de vaste host JJ, maar met Koos omdat JJ op Bevrijdingsdag in zijn tuin aan het werk is. Zoals elke week brengen we jullie alle heetste nieuwtjes van de afgelopen twee dagen. Want de game-industrie doet niet aan Koningsdag of Bevrijdingsdag. Die denderen gewoon voort. Vandaag hebben we het onder andere over een nieuwe Warcraft-game, genaamd Arclight Rumble, over een verandering bij de ontwikkeling van Prince of Persia: The Sands of Time Remake, geruchten omtrent fan favorite Bloodborne en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van donderdag 5 mei 2022.

De aankondiging van Warcraft Arclight Rumble

Hoe zit het met weg dat Activision/Blizzard de komende tijd op gaat? Of moeten we al Xbox zeggen? Anyway, het lijkt erop dat ze de komende tijd wat meer aandacht gaan geven aan mobile gaming. Eerst was daar de releasedate van Diablo Immortal voor de telefoon en nu is daar Warcraft Arclight Rumble bijgekomen. We laten de trailer zien in dit GK Journaal en vertellen waar het in deze game om gaat. Gaan deze titel en Diablo Immortal de gaming scene op de mobiel veranderen?

Het loopt nog wat stroef bij Prince of Persia: The Sands of Time Remake

In deze editie van het GK Journaal hebben we het ook over Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Een game die qua ontwikkeling niet echt vlot verloopt. Eerder dit jaar vernamen we al dat het spel was doorgeschoven en nu lijkt er opnieuw een kink in de kabel. Van de positieve kant, met de nieuwe aanpassing laat Ubisoft zien dat het de game wel serieus neemt. Verder hebben we een gerucht over een nieuw deel van Bloodborne. Of is het de remaster? Met 60fps. Koos vertelt je zo wat het precies is. Dit en nog veel meer zie en hoor in deze fonkelnieuwe editie van het GK Journaal.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch