Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Verkoop PS5 lager dan doelstelling en must-see demo Unreal Engine 5

10/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een gloednieuwe editie van het GK Journaal. Zoals iedere week behandelen we in deze video het meest belangrijke nieuws en de verse geruchten van de afgelopen dagen. Vandaag hebben we onder andere wat nieuwtjes over de verkoopcijfers van zowel de PS5 als de Switch, een wel heel bijzondere demo van Unreal Engine 5, de aankondiging van de Lord of the Rings Battle for Middle Earth Mobile game en nog veel meer. Je gaat het allemaal zien en horen in het GK Journaal van dinsdag 10 mei 2022. 

Verkoopcijfers PS5 lager dan verwacht

Zoals eerder vermeld gaan we het in deze editie hebben over Sony. De jaarcijfers zijn deze week begkend gemaakt en dus weten we hoeveel PS5’s er verkocht zijn. Vooraf hield iedereen er al rekening mee dat de de vooraf gestelde doelstellingen, lastig te haken zouden zijn. Van alle hardware producenten heeft PlayStation misschien wel het meeste last van de krappe voorraden aan chips. Met als gevolg dat het nog steeds niet erg makkelijk is om een PS5 te scoren. Maar hoe ver zaten ze naast hun target, hoe gaan ze dit oplossen en wat zijn de gevolgen? In deze editie van het GK Journaal ga je het allemaal horen. Verder hebben we wat te vertellen en vooral te laten zien over een van de meeste wrede tech demo’s die we de laatste jaren hebben gezien. Het betreft een demo gemaakt met behulp van de Unreal Engine 5. Je weet niet wat je ziet.

Lord of the Rings Battle for Middle Earth Mobile

Ook is er nieuws over EA. Ze lijken te werken aan een reboot van Dead Space en daar krijgen we deze week meer van te zien. Waar en wanneer? Check deze video. Verder hebben ze bekend gemaakt dat er een nieuwe Lord of the Rings game komt. Wat voor game dat is en waar je hem op kunt spelen, dat zie en hoor je zo. Inderdaad, in het GK Journaal.  

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch