Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘De volgende Bioshock is wellicht PS5 exclusive’

01/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het GK Journaal van deze dinsdag staat voor je klaar. JJ heeft zichzelf achter de tafel gehesen en neemt een hele lijst met nieuwtjes, leaks en geruchten met je door. Zelfs op zo’n hete lentedag als vandaag. Deze dinsdag is er nieuws omtrent een redactie favorite genaamd Bioshock, valt Housemarque (maker van Returnal, red.) onder de vleugels van Sony én zijn veel insiders het eens over 5 AAA nieuwe games voor de aanstaande presentatie van Xbox en Bethesda. Dat wordt dus smullen geblazen. Ga er daarom lekker koel voor zitten. Zoek het puntje van je stoel maar op en geniet van deze nieuwe editie van het GK Journaal.

GK Journaal: een PS5 Bioshock exclusive

De geruchtenmolen rondom de waanzinnige shooter-reeks Bioshock begint langzaamaan ook op te starten. Er waren al wat geruchten gaande in de industrie, welke nu meer kracht bijgezet zijn. De laatste telg van Bioshock (Infinite) dateert overigens alweer uit 2013. Een nieuw deel is dus zeker iets waar de wereld klaar voor is. Maar gezien het feit dat de console oorlog nu nog krachtiger dan hij ooit is, zijn de belangen groot. Zowel Microsoft als Sony hebben baat bij een exclusieve titel en het lijkt erop dat de PS5 de primeur gaat krijgen voor een nieuwe Bioshock titel. Klopt dit? JJ weegt het gerucht en praat je in het GK Journaal bij.

Housemarque en de vleugels van Sony

Dat Returnal een PS5 exclusive titel is, is uiteraard geen verrassing meer. Fijne game ook. Maar dat de makers Housemarque mogelijk nu echt onder de vleugels van Sony komen te zitten en we daardoor meer exclusieve titels van hen mogen verwachten, is wel noemenswaardig. Dit nieuws lijkt te zijn gemeld door een Braziliaanse studio Diorama, die onder andere werkte aan Horizon Zero Dawn. De studio heeft nog meer interessant nieuws: ze werken aan een game voor een andere grote Sony studio. Een studio die je kunt kennen van geweldige story telling, graphics en avonturen. Benieuwd voor welke studio Diorama aan de slag is gegaan? Je vindt de antwoorden in het GK Journaal. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch