Menu Premium
Loading...

GK Journaal: De laatste roddels voor PlayStation State of Play

02/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond (lees donderdagavond) om 23:59 uur is het zover. Je kunt het met een beetje fantasie misschien wel de aftrap van een korte E3-achtige periode noemen. PlayStation slingert op dat tijdstip namelijk een nieuwe editie van hun State of Play de ether in. Daarmee trappen ze de ‘E3’ periode voor ons af met volgende week de twee grote streams op 9 en 12 juni in het vooruitschiet. Wat gaat PlayStation tonen? We weten dat het geen eigen werk zal zijn, maar vooral geënt is op third party games en PSVR2. Dus de hoop op beeld van God of War: Ragnarök mag achterwege blijven. Maar iedereen weet dat third parties genoeg moois aan het voorbereiden zijn. Wat zijn de laatste geruchten? De laatste roddels? Je gaat het allemaal zien en horen in het GK Journaal van donderdag 2 juni 2022.

Wat brengt de PlayStation State of Play vanavond?

Maar er is meer nieuws. Zo geven de makers van de nieuwe Fable-game toe dat de game gekortwiekt is om er voor te zorgen dat het op tijd uitkomt. Is dat goed of slechts nieuws? Ook bekijken we hoe je de editie van het Summer Game Fest van dit jaar moeten inschatten? Gaat het wat worden of mag je het gerust missen? Ook krijgt PlayStation bijval van een collega publisher als het gaat om de kwestie ‘Triple A’s en Game Pass modellen’. Wie dat is en waarom zeggen ze dat? Je hoort het als je op de befaamde Play knop ramt.

Beleef de Xbox & Bethesda Showcase samen met ons bij Blast Galaxy

Volgende week zondag is het tijd voor de Xbox & Bethesda Showcase. En ook daar hebben we wat nieuws over. Bovendien kun je dit (hopelijke) spektakel samen met ons aanschouwen. We zetten op zondag 12 juni namelijk een heuse viewing party op in Blast Galaxy. Onder het motto ‘Bites, Beers & World Premieres’ kunnen je samen met ons kijken naar de stream. Plus lekker op arcadekasten gamen en we hebben wat toffe, behoorlijke exclusieve goodies om weg te geven. Wil jij er bij zijn (17:00 deur open, show begint 18:00 uur). mail dan even naar redactie@gamekings.tv. Entree is gratis voor de Premium Bazen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch