Menu Premium
Loading...

GK Journaal: De hoogtepunten van de Tokyo Game Show 2020

28/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je gelooft het bijna niet maar afgelopen week was het tijd voor de Tokyo Game Show! Vanwege het Coronavirus vond er geen fysieke show in de hoofdstad van Japan plaats. En dat betekent dus ook dat wij niet aanwezig konden zijn in Tokyo. Snif, snif… In plaats van een fysieke show werd er net zoals bij al die andere game-events een online show geproduceerd. Eentje die een kleine week duurde en afgelopen zondag afliep. JJ heeft tijdens deze speciale Tokyo Game Show alles in de gaten gehouden en neemt in deze extra editie van het GK Journaal door wat de grootste aankondigen waren.

Nu al korting op de Xbox Series S…

Een paar weken na de aankondiging van de prijs van zowel de Xbox Series S en de Xbox Series X is er nu alweer een prijsverlaging aangekondigd voor de Xbox Series S. Althans alleen in Japan. Zo werd er eerder een prijs aangekondigd van 32.980 yen, maar die is dus nu aangepast naar 29.980 yen. Dit is best opmerkelijk omdat het niet vaak gebeurt dat een prijs verlaagd wordt nog voordat het product überhaupt in de winkels ligt. Ook is er geen reden gegeven voor deze aanpassing in prijs. Maar natuurlijk wil JJ wel speculeren. We zitten immers toch al in het jaargetijde van de pepernoten.

Hoelang komen er nog games op de PS4 en Xbox One?

De komst van een nieuwe generatie consoles betekent ook het langzaam verlaten van de oude generatie. Steeds meer games zullen naar de nieuwe consoles komen. Of omgekeerd, na een poosje komen er steeds minder spellen naar de current gen. Zo is Resident Evil Village momenteel nog een twijfelgeval. De game is duidelijk gemaakt met de next-gen consoles in gedachte, maar developer Capcom probeert de game nu ook nog op de current-gen consoles te krijgen. Maar niks zeker als we de Tokyo Game Show mogen geloven. JJ vertelt alvast of daar rouwig om moeten zijn.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch