Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘De E3 2021 wordt zeker beter dan vorig jaar’

08/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eerste (en voorlopig laatste reguliere) GK Journaal is klaar om te bekijken. We werken uiteraard volgens het vaste recept: we hebben de media afgespeurd en de meest prangende nieuwtjes, leaks en geruchten voor je opgesomd. In de video hierboven praten we je bij over van alles en nog wat. Zo checken we of de E3 meer potentie heeft dan de editie van vorig jaar, komt Ubisoft met haar eigen PvP game én gaan de Fransen wellicht samenwerken met Microsoft. Ben je benieuwd naar welk nieuws we nog meer hebben? We hebben het in deze nieuwe editie van het GK Journaal allemaal voor je klaar staan.

GK Journaal: Ubisoft is aan het knutselen

We beginnen de tekst van dit GK Journaal met Ubisoft. De Canadese ontwikkelaar moet toch echt eens wat gaan doen aan incontinent personeel, want voor de zoveelste keer is een nieuwe game van Ubisoft gelekt. We hebben het dan over The Division Battlecat; een PvP game waarin meerdere Tom Clancy werelden samen moeten komen. Wat deze leak opzienbarend maakt, is dat de game voor de aanstaande E3 nog niet klaar is. Wel zijn er al meerdere screenshots gelekt en is het uiteraard goed om te vermelden dat dit over een shooter gaat. Je kunt in die shooter met meerdere Tom Clancy facties aan de slag en zo het leven van je medespelers zuur maken. 

De E3 wordt dit jaar beter dan vorig jaar

Tja, dat is nogal een statement hè? Hoe is het voor ons nu al mogelijk om te zeggen dat deze E3 beter is dan de vorige? JJ baseert dit in het GK Journaal uiteraard op wat we allemaal mogen verwachten tijdens deze E3. Wat dacht je van Starfield, Halo Infinite of Zelda Breath of the Wild 2? En dat is nog maar een begin. Publishers nemen deze editie vooralsnog veel serieuzer dan vorig jaar. En dus wordt het feest de komende dagen tijdens de GKE3 coverage.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch