Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Corona schaadt ook productie PS4 & Xbox One, tekort dreigt

15/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elke donderdag presenteren we ook nu een nieuwe editie van het GK Journaal. Met dit keer een zestal onderwerpen. Zo dreigt er een tekort aan PS4- en Xbox One consoles. Met dank aan de pandemie. In de VS kunnen meerdere grote shops zoals Walmart al geen consoles meer leveren. Ook dual shock controllers zijn schaars. Met als gevolg dat er prijzen in rap tempo stijgen. Want dat krijg je altijd bij een tekort. Ook bij een ‘oude’ console als de PS4 en Xbox One. Verder is er nieuws over compliment van Xbox aan adres Sony, Battlefield 2042, een Nederlands tintje bij World of Warships en een verrassende cover atleet op de voorkant van NBA2K22. En nee, het is niet JJ geworden, die een verdienstelijk potje stuiterde bij DSS…

Voorraad PS4 en Xbox One droogt door Corona op, tekort dreigt

Hoe je het ook wendt of keert, de strijd tussen Xbox en PlayStation is stevig. Daarom is het des te opmerkelijk dat Xbox-baas Phil Spencer een fiks compliment gaf aan de concurrent. Spencer zei behoorlijk onder de indruk te zijn van de PS5 Dual Sense controller. En hij had er meer over te zeggen. Wil je weten wat, moet je gewoon even op de Play Burton drukken. DICE heeft bekend gemaakt hoe het straks zit met cross platform gameplay bij Battlefield 2042. En dat zal niet zo gaan verlopen als iedereen had gedacht en gehoopt.

Phil Spencer geeft PlayStation een fiks compliment

Nieuws is er ook over een grote game die misschien niet iedereen in de Gamekings community speelt. Het betreft World of Warships. Een simulatie van zee gevechten die door miljoenen mensen wereldwijd gespeeld wordt. En wie weet komen daar nu meer Nederlandse spelers bij. Want de game krijgt dankzij een nieuwe update een puur Nederlandse vloot erbij. Kun je er virtuele Admiraal de Ruyter uithangen. We melden verder ook wie de verrassende cover atleet van NBA2K22 is geworden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch