Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Capcom Showcase & is Xbox-game Kojima mobile game?

14/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week worden we (bofkonten dat we zijn) toch nog vergast op wat ‘E3’-achtig materiaal. Zo hield Capcom op maandagavond een Capcom Showcase. Kijkers kregen in 35 minuten tijd de nieuwste edities van of toevoegingen aan hun bekende franchises Monster Hunter, Street Fighter 6 en Resident Evil te zien. En er zat behoorlijk wat fraai materiaal bij. Logisch dat we het er in deze editie van het GK Journaal even kort over hebben. Ook is er nieuws over een mogelijk nieuwe IP van Call of Duty developer Infinity Ward, mogelijk uitstel voor S.T.A.L.K.E.R. 2 en een theorie rond wat de game van Kojima precies gaat zijn en waarom er mogelijk een verbinding met Google Stadia is. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 14 juni 2022.

Capcom Showcase toont flink aantal populaire games

Capcom nam er op maandagavond 35 minuten voor om nieuwe delen en expansies van hun bekende franchises  als Monster Hunter, Street Fighter 6, Dragon’s Dogma en Resident Evil te tonen. Wat vonden we van het geshowde materiaal? Was het overtuigend? Of waren het vooral zogenaamde ‘fillers’ die je voorbij zag komen? Intrigerend nieuws komt ook de bekende leaker Tom Henderson. Hij bracht naar buiten dat er een link bestond tussen Kojima’s nieuwe game ‘Overdose’ en Google Stadia? Waarom werd de game in de beelden die Henderson bezat, op een Google Pixel telefoon gespeeld? We leggen het je allemaal uit in deze video.

Werd Xbox-game Kojima eerder door Stadia afgestoten?

Ook is er nieuws, en dan wat minder leuk, over S.T.A.L.K.E.R. 2, een van de favoriete games voor de komende tijd op de Gamekings redactie. En dat nieuws kom tot ons via een plaatje dat Xbox zelf toonde. Maar ze hadden het er net over. Wij wel. Dit en meer ga je zien en horen in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch