Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PlayStation krijgt eigen ‘Game Pass’ & The Game Awards

07/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van het GK Journaal. We bevriezen bijna in in de studio terwijl buiten de zon schijnt. Desondanks gaan we er goed voor zitten en presenteren we je de heetste nieuwtjes. Zo hebben we vandaag een nieuws over de aankomende Game Awards van Geoff Keihley. Die gaan volgens hem vrij dik worden. We praten ook over Playstation dat de aanval zou willen openen op de Game Pass service van Xbox. En we hebben wat details over de nieuwe Bioshock. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 7 december.

Playstation gaat de strijd aan met de Game Pass

We zijn soms af en toe in de war als het gaat om de datum van de aankomende Game Awards. Maar nu weten het zeker. Vrijdagochtend om 2:00 uur gaat de show plaatsvinden. En zoals meestal worden er vooraf een aantal games gelekt. Dit jaar valt de schade mee, maar helemaal stil is het niet. En nota bene Geoff zelf doet er aan mee. Hij heeft bijvoorbeeld gemeld hoeveel Elden Ring-achtige aankondigingen we mogen verwachten. Hoeveel dat er zijn, dat zie en hoor je in dit item. Verder hebben we nieuws over een nieuwe abonnementsservice van Playstation. Ze gaan de strijd aan met de Game Pass. Op welke manier ze dat zouden gaan doen en of dat ook een succes kan worden, dan vertellen we je in deze video.

We kunnen een nieuwe Bioshock verwachten

En er valt meer te vertellen. Het lijkt steeds zekerder te worden dat we aan de slag kunnen met een nieuw deel van Bioshock. En nu zijn er geruchten over waar dat nieuwe deel zal gaan plaatsvinden. Daarnaast brengen we details over een nieuwe IP genaamd ARC Raiders. Gemaakt door een vrij bekend persoon. We tonen de trailer en vertellen je er meer over. Klik dus maar snel op de Play button en enjoy deze nieuwe editie van het GK Journaal. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch