Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Nintendo Direct scoort & Call Of Duty nog jaren op PS4/PS5

10/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zit je klaar voor het belangrijkste nieuws uit de gamesindustrie? Wil je weten wat er allemaal getoond is tijdens de Nintendo Direct van woensdagavond? Dan is daar speciaal voor jou het GK Journaal van donderdag 10 februari. Dit keer is een groot deel van de video zoals gezegd gewijd aan de Nintendo Direct die woensdag werd uitgezonden. Met onder meer trailers van Mario Soccer Battle League, nieuwe DLC voor Mario Kart 8 en veel meer. Plus nieuws over de toekomst van Call of Duty op de Playstation. Ram dus maar snel op de Play knop. Dan zie en hoor je alles vanzelf voorbijkomen in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Mario Soccer Battle League aangekondigd tijdens Nintendo Direct

Tijdens de Nintendo Direct van afgelopen woensdag regende het bijkans aankondigingen van nieuwe games. Zat daar ook Mario Kart 9, zoals de geruchten vooraf voorspelden? Of heeft Nintendo besloten om het anders aan te pakken? Wat was er nog meer? Bekende franchises of juist nieuwe IP’s? Je gaat het zien in deze video waarin we de toppers uit de 20-tal aankondigingen halen. Wat dacht je van Mario Soccer Battle League, Xenoblade Chronicles 3, Fire Emblem Warriors: Three Hopes en Kirby and the Forgotten Land? Ga er maar lekker klaar voor zitten. 

Call of Duty blijft nog jaren op de Playstation consoles uitkomen

Op deze donderdag hebben we het niet alleen over Nintendo. Er is ook anders nieuws naar buiten komen. Belangrijk nieuws voor veel Call of Duty-spelers. Want hoe ziet de toekomst van de nieuwe delen op de PS4 en PS5 uit nu Xbox Activision/Blizzard heeft gekocht? Is het een paar jaar nog multi-platform en daar console exclusief of blijft de franchise tot de einde der dagen op de PlayStation? Tot slot is er nieuws over een nog onaangekondigde game van Ubisoft. Uit het Assassins Creed universum. Welke dat is, dat hoor en zie je in dit GK Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch