Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Aankondiging Kingdom Hearts 4 & Xbox wil From Software?

12/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe editie van het GK Journaal. De rubriek waarin we twee keer per week al het game gerelateerde nieuws met jullie doornemen. En zo is dat vandaag niet anders. We hebben een viertal onderwerpen met je te bespreken. Er is heuglijk nieuws over de film Sonic the Hedgehog 2, over een eventuele trailer van God of War Ragnarök,  de investering van Sony in Epic en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze gloednieuwe editie van het GK Journaal. Met natuurlijk als grote klapper de aankondiging van Kingdom Hearts 4. 

Mogelijk snel een nieuwe trailer van God of War Ragnarök

Deze editie van het GK Journaal zit vol met geruchten. Want waarom laat Phil Spencer spullen van Fron Software in de achtergrond zien? En wat was er met die cryptische tweet van een medewerker van Sony Santa Monica? gaat er dan eindelijk een nieuwe trailer van God of War Ragnarök. Je gaat het antwoord zo meteen horen. Verder is er in deze editie nieuws over de film Sonic the Hedgehog 2.  Sinds een dikke week is hij te zien in de bios. En hoewel de reacties niet allemaal even positief waren, trokken de fans van de loeisnelle blauwe egel zich daar weinig van aan. Deel 2 scoort namelijk erg goed aan de kassa. Hoe goed, dat leggen we je straks uit. 

De trailer van Kingdom Hearts 4

Als klap op de vuurpijl hebben we het over de aankondiging van Kingdom Hearts 4. Dat was voor veel gamers vast een verrassing. En toch had je het kunnen zien aankomen. Wij vertellen waarom. En we kijken natuurlijk naar de trailer en checken of we daar nog wat informatie uit kunnen halen. Want komt er iets van Marvel in of levels zoals in de wereld van Star Wars? Zijn allemaal Disney franchises… Tot slot hebben we een nieuwtje over Sony en Epic Games. Sony heeft namelijk 1 miljard dollar in Epic geïnvesteerd. Waarom ze dat doen, dan zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 12 april 2022. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch