Menu Premium
Loading...

GK goes PUBG: op zoek naar beste PUBG team van Nederland (deel 2)

30/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 1 juni jongstleden hebben Skate en Koos mogelijk hun afscheid bij Gamekings aangekondigd toen ze hier aangaven dat ze wel oren hadden naar een bestaan als pro gamer. ROG (Republic of Gamers) is namelijk voor The Best Unknown Players Tournament Series op zoek naar het beste PUBG-team van Nederland. Dit team zullen ze een jaar lang sponsoren en op weg helpen naar de absolute wereldtop. En op die top liggen honderdduizenden glimmende euro’s klaar. Euro’s die een grote aantrekkingskracht op de beide heren uitoefenen. Nu de twee besloten hebben om een gokje te wagen en zich op 29 juli tijdens het offline toernooi te kwalificeren voor de finale, moeten ze op zoek naar het derde en vierde teamlid. Hoe en wie ze gaan kiezen? Dat zie je in ‘Gamekings goes PUBG: op zoek naar beste PUBG team van Nederland’.

Is Jelle goed genoeg voor het Gamekings PUBG-team?

Met dank aan de professionele PUBG-speler Aadje van Mock-it eSports leerden Skate en Koos de ins en outs van het spel. En met die geestelijke bagage aan boord kunnen ze nu optimaal eventuele potentiële teamgenoten scouten en bekijken. Neem bijvoorbeeld Jelle. Zou graag meedoen, noemt zichzelf een survival expert in het echt en dus een ideale derde man. Of wordt het toch stagiaire Robbin, die na het werk menig uur Battle Royale games speelt. Of zitten de echte goede spelers vooral op Twitch? Elke avond spelen er immers wel een mannetje en vrouwtje of honderd de game. Maar hoe kies je die dan uit? En waarop beoordeel je ze?

Skate en Koos hebben dit keer de lastige taak om de ideale samenstelling van hun PUBG-squad te kiezen. De tijd dringt en hun toekomst en eventuele fortuin hangen er vanaf. Want als ze zich straks niet voor de finale kwalificeren, dan weet je dat de twee nog in te vullen teamleden de schuld daarvan gaan dragen. Veel plezier met ‘Gamekings goes PUBG: op zoek naar beste PUBG team van Nederland’.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch