Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

GK Extra met geurige dozen, harde edits en LA chillings

29/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna een jaar geleden hadden we het beloofd: Gamekings Extra zou terugkomen voor de Premium Bazen. En sinds een maand geleden is dat ook echt het geval. Vandaag is het tijd voor een nieuwe video vanaf de redactie. Een video vol met beelden die een beetje laten zien waar we zoal mee bezig zijn als de camera uit staat. Bij wijze van spreken dan. Het zijn beelden die het dagelijkse werk met al zijn bijzonderheden en eigenaardigheden proberen te vangen. Het is niet zo dat iedereen bij ons de hele dag van de bureaustoel kukelt van het lachen. Het is ook zeker niet altijd feest. Vaak is het gewoon stil achter de desks en is iedereen verzonken in zijn of haar beeldscherm. Dat heet ‘werken’. Maar er zijn momenten dat het leven bij Gamekings ‘worth living’ maakt. Momenten waarin het wel even 100% pret is omdat er bijvoorbeeld geurige pakjes binnenkomen of omdat iemand, na een trip, een paar daagjes langer in Los Angeles blijft. Die momenten hebben we gevangen en verwerkt in deze editie van GK Extra.

Een welriekende GK Extra

Zonder nu al te veel te verklappen van wat je straks kunt gaan zien, kunnen we stellen dat dit een bijzonder geurige editie is van GK Extra. Geuren die ons redelijk van slag maakten en die ook absoluut iets met gaming te maken hadden. We gaan immers niet op de WC staan te filmen. Of iemand moet de complete titel van de nieuwe Zelda-game kunnen figuurpoepen. En we weten allemaal dat dit niet gaat gebeuren.

Wat doet een Gamekings host als hij in Los Angeles is?

We kijken ook naar de manier waarop we onze Road Trips maken en hoeveel werk daar in zit. Werk dat we met alle liefde doen, maar we halen ons soms zelf wel wat op de hals. En wat deed Jasper in Los Angeles toen hij besloot om nog iets langer in die stad te blijven na zijn Wrestlemania trip? Dit en meer ga je zien en horen in deze nieuwe editie van Gamekings Extra.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch