Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Skate & JJ, drie dozen en een mes

25/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijdje geleden, maar we hebben er weer één: een verse-gloed-splinter-nieuwe Gamekings Extra. Er zijn de afgelopen week namelijk weer een aantal dozen op de deurmat van de redactie geploft. En dat vraagt om een Extra. Helemaal omdat één van deze dozen speciaal gericht was aan Skate. Whiskey, coke, gebruikte onderbroeken? De tweede doos is afkomstig van een tegenwoordig toch wel grote uitgever, waarvan over een paar dagen een nieuwe game uitkomt. En de grootsheid van de uitgever blijkt alleen al uit de grootte van de doos.

Skate is van de week speciaal voor zijn doos afgereisd naar de redactie en heeft de doos rustig on cam voor jullie geopend. Zo is hij dan ook wel weer. Skate verwacht stiekem een lekker flesje Whiskey van de kijkers van zijn livestreams op Twitch, maar worden zijn wensen wel vervult? Of zit er totaal iets anders in de doos?

Een doos in het thema van Far Cry 5?

De andere doos was vooral erg groot. En hij hoort bij een game die, zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten, over een paar dagen in de winkels ligt. En rond launch dan doen publishers wel eens lekker maf. Dus dat kan lachen worden. Sinds dat JJ de rol van hoofdredacteur heeft aangemeten op de redactie, mag hij met een enorm mes, die hij uiteraard eigenhandig uit de keukenlade heeft getrokken, de binnenkomende post openen. Ik kan alvast verklappen dat het nogal aparte geluid dat wordt geproduceerd door datgene wat in deze grote doos te vinden is, nog steeds dagelijks op de redactie te horen is. En daar wordt niet iedereen even vrolijk van. Mogelijk ook niet alle kijkers. Ik zou er daarom maar eens rustig voor gaan zitten, klaar voor een minuutje of tien pure uncut ongein van de vertrouwde Gamekings-redactie.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch