Menu Premium
Loading...

GKE3 Journaal – Watch Dogs Legion, Fable 4 en Splinter Cell

05/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 staat op het punt om te beginnen en dus beginnen we met het allereerste GK E3 Journaal. De E3 is nog niet begonnen maar er is al behoorlijk wat gelekt. Fable 4, Watch Dogs Legion en Splinter Cell komen langs!

Watch Dogs Legion officieel bevestigd

Watch Dogs Legion was mogelijk gelekt en zou zich naar verluidt in de nabije toekomst afspelen, in een dystopisch Londen. De naam van de game en een korte beschrijving is gelekt door Amazon UK en als eerst gespot door TheNerdMag.com. Inmiddels is de game zelfs bevestigd, was het wel een echt lek?

Ook Fable 4 zou gelekt zijn?

Fable 4 zou mogelijk door Playground Studio’s worden gemaakt. Tot onze grote blijdschap is er nu wat meer informatie naar buiten via een reddit gebruiker, het bericht is inmiddels verwijderd. We weten niet of het hier om waarheidsgetrouwe informatie gaan, maar interessant is het zeker. Volgens het bericht zou de wereld van Albion helemaal niet meer bestaan in Fable 4! Er was zelfs tijdelijk een video te zien en JJ en Boris zouden behoorlijk blij worden van een nieuwe Fable game.

Splinter Cell-merchandise hint naar mogelijk nieuwe titel

De online winkel GameStop heeft mogelijk de nieuwe Splinter Cell gelekt. Ondanks dat er nog geen concrete uitspraken gedaan zijn over het bestaan van een dergelijk vervolg, gaan de geruchten al enige tijd over het wereldwijde web. Het item wat GameStop op haar website geplaatst had viel onder de categorie merchandise. Dit was opgemerkt door ene Wario64. Deze persoon deelde zijn vondst uiteraard via Twitter. Nadat het item dat GameStop presenteerde als een lopend vuurtje over het internet ging, werd het item weer van de website afgehaald. Het desbetreffende stukje Splinter Cell-merchandise was getiteld “Splinter Cell: Sam Fischer goggles Replica” en zou 40 dollar moeten gaan kosten. Is Ubisoft dan echt zo lek als een mandje? Boris heeft er een andere blik op…

Je ziet het allemaal ( en meer ) in deze video! Gauw kijken dus.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch