Menu Premium
Loading...

Ghost Recon Wildlands: Mercenaries: “Een warmhouder voor Breakpoint”

26/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van de Ghost Recon serie hoeven niet meer lang te wachten voor het nieuwste deel: Ghost Recon Breakpoint. In de tussentijd krijgt Ghost Recon: Wildlands de Mercenaries mode om het wachten wat makkelijker te maken. Mercenaries is een unieke take op het Battle Royale genre met acht spelers. Skate en Jelle zijn weer terug gegaan naar de Wildlands en vertellen wat zij van de nieuwe mode vinden in deze video!

Ghost Recon Wildlands moest weer geïnstalleerd worden

In 2017 kwam Wildlands uit en was het spel een groot succes. Vooral voor fans van co-op was dit een zeer vermakelijk spel. Nu hoeven we nog maar een paar maanden te wachten op de release van het vervolg: Ghost Recon: Breakpoint. Gelukkig is Ubisoft in een creatieve bui en hebben ze een nieuwe mode toegevoegd: Mercenaries. Voor Jelle en Skate kwam deze update wel als een verrasing. Ze keken vooral uit naar de release van Breakpoint en waren Wildlands alweer een beetje vergeten. Na het opnieuw installeren van de game, sprongen ze in de woenstijn en knalden erop los.

Mercenaries is een PVPVE

De nieuwe mode is een unieke twist op het Battle Royale genre. Nu nemen er maar acht mensen deel aan een match. Aan het begin worden ze ergens gedropt en moeten ze hun wapens en gear bij elkaar zoeken. De bedoeling is dat je vlucht met de helikopter aan het einde. Voordat de helikopter komt, moet één spelers eerst drie transmitters vinden. Zodra een speler er drie heeft gevonden, landt de helikopter ergens met een circel eronder. Als je lang genoeg in de circel staat, verlaat je de strijd met de helikopter en heb je de game gewonnen. Spelers die sterven, respawnen weer en de map is gevuld met gevaren zoals soldaten. Je vecht dat ook vaak tegen de computer dan alleen tegen andere spelers.

Wil je weten wat Skate en Jelle van de nieuwe mode vinden? Start dan de video en laat in de comments weten wat jij van Ghost Recon Wildlands: Mercenaries vond!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch