Menu Premium
Loading...

Ghost Recon Breakpoint Gamescom 2019 Preview: vernieuwing?

29/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ghost Recon Breakpoint! Een van de games waar Boris en Jelle het meest op zitten te wachten komt steeds dichterbij. 4 oktober is het zover en dus moest er tijdens de Gamescom wel wat meer geopenbaard worden. Dit was ook het geval, waardoor ze weer genoeg te vertellen hebben tijdens deze preview.

Ghost Recon Breakpoint

Mensen die de game nog nooit eerder hebben gespeeld zullen de nieuwe game misschien wel een kans geven. Het is een third-person action shooter waarbij het gebruiken van strategie en teamwork van extreem belang is. Sterker nog, als je dat niet doet is de kans op succes zeer klein. Zelfs tegen de CPU. In deze Ghost Recon neem je het op tegen de Wolves, volgens Ubisoft de zwaarste enemy die je tot nu toe in een ghost Recon-game bent tegengekomen. Daar kunnen de die hard Ghost Recon-fans natuurlijk het beste over oordelen. Verder zal er ook een nieuwe social hub aanwezig zijn.

Nieuw class systeem

Dit is een van de wijzigingen die doorgevoerd gaan worden. Vergeleken met de vorige games gaan deze classes compleet anders werken. Het is de bedoeling dat het systeem wat eenvoudiger en flexibeler is ten opzichte van zijn voorgangers. De classes zijn assault, sniper en panthers. Verder worden items als drones en granaten nu gevonden als loot op het slagveld. Anders dan de vorige games, waarbij de drones bijvoorbeeld aan een bepaalde class waren verbonden. Daarnaast zijn er ook wat wijzigingen met betrekking tot de multiplayer, waar de game natuurlijk wel voor is gemaakt. Wat er nog meer gaat veranderen en wat Jelle en Boris verwachten van de game? Check het item!

Denk je dat de wijzigingen een stap in de goede richting zijn? ga je de game kopen of laat je de game links liggen? Ben je onder de indruk van wat je tot nu toe gezien hebt?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch