Menu Premium
Loading...

Ghost Recon Breakpoint Beta: Een dubbel gevoel op de redactie

10/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week hebben gamers zich bezig kunnen houden met de Ghost Recon: Breakpoint Beta. Op de redactie wil zo’n beetje iedereen de game spelen. Boris en Daan waren de gelukkige en mogen praten over de Beta. Van een Beta mag je natuurlijk geen perfectie verwachten, maar is de game al een beetje ready voor de launch van volgende maand? Check het item voor het antwoord.

Wees een Ghost in Ghost Recon: Breakpoint

Want dat ben je namelijk, een Ghost. Het is echter natuurlijk aan jouw om daadwerkelijk als een Ghost te werk te gaan of het guns blazing aan te pakken. Jij neemt het op tegen je oude broeders, zoals ze zichzelf noemen. The Wolves staan onder leiding van iemand die jij vroeger kende (een oude legereenheid) en volgens Ubisoft zijn het de zwaarste tegenstanders die je ooit tegengekomen bent. Nou zijn er de laatste tijd behoorlijk veel games die dit beloven, dus wie weet of dit waar zal zijn. Het is in ieder geval een nieuw verhaal met een nieuwe insteek en waarschijnlijk met dezelfde gameplay. Of die gameplay daadwerkelijk hetzelfde is of dat er wat veranderingen zijn doorgevoerd? De Beta en dit item zijn gemaakt voor het beantwoorden van deze vraag.

Om de vier maanden nieuwe content

Jazeker. Het up-to-date houden van games is van enorm belang, zeker als je als developer van plan bent om een game lang door te zetten. DLC en updates zijn dan het hulpmiddel. Ubisoft belooft om de vier maanden nieuwe content toe te voegen aan de game. Maar dan moet de gameplay natuurlijk wel goed zijn. Of dat zo is en of de game op de goede weg lijkt te zijn, dat zijn allemaal vragen waar je in dit item antwoord op krijgt.

Heb jij de Beta gespeeld? Zo ja, wat waren de goede en slechte punten? Ben jij ook veel bugs tegengekomen? Ga jij de game kopen en spelen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch