Menu Premium
Loading...

Ghost of Tsushima: Dark Souls of meer Assassin’s Creed?

17/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We keken donderdagavond met interesse uit naar de State of Play presentatie van PlayStation. Nee, niet omdat we de onthulling van de PlayStation 5 hadden verwacht. We wisten vooraf dat dit niet zou gebeuren. Deze State of Play zou over één game gaan. Een titel waar we al lang op hadden gewacht. En nu kregen we de eerste officiële gameplay beelden te zien. We hebben het natuurlijk over Ghost of Tsushima van developer Ghost of Tsushima. Jelle, JJ en Skate kregen maar liefst achttien volle minuten gameplay te zien. In dit item bespreken ze tijdens de demo wat ze zien. En excuses voor het beeld van JJ, het internet in zijn buurt had een flink dip…

Wat is Ghost of Tsushima voor game?

Nou, dat gaan we je in deze video uitleggen. Ghost of Tsushima is een open wereld action adventure game waar je als Samoerai de strijd aangaat met jouw tegenstanders. De grote open wereld map zit vol met activiteiten die je kunt doen, maar altijd moet je oppassen ondertussen om niet opeens vijand tegen het lijf te lopen, waar je dan eerst tegen moet vechten voordat je verder kunt gaan. Als je een aardige afstand moet afleggen, hoef je die niet altijd te lopend af te werken. Je kan ook gebruik maken van een paard. Wel zo makkelijk. Of als je ergens bovenop wilt komen maar je weet niet hoe, dan kan je een grappling hook gebruiken om op deze plek te komen. En let altijd op hoe de wind waait.

Is die achttien minuten gameplay de moeite waard?

De reacties na afloop van de presentatie waren wisselend. De één was erg enthousiast, terwijl andere zich negatief uitliet over de getoonde gameplay. Hoe zat dat met Jelle, JJ en Skate. Zij hebben duidelijk een verschillende smaak als het aankomt op actievolle spellen. Skate zweert bij Dark Souls actie terwijl Jelle en JJ het liever wat rustiger houden a la Assassin’s Creed. Wie gaat SuckerPunch met hun game Ghost of Tsushima plezieren. Je hoort en ziet het in deze video.

En nogmaals ons excuus voor de beeldkwaliteit van JJ.

 

 

 

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch