Menu Premium
Loading...

Gamekings zoekt: nieuwsjagers voor Gamekings

02/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings werken we voortdurend aan het verbeteren van de content op de website. Premium wordt steeds beter, we vinden steeds vaker een unieke insteek voor items en we hebben op verzoek van de community reviews en previews van games weer open op de site geplaatst. Een andere aanpassing is de terugkeer van de nieuwsberichten op de site. Er gebeurt nu eenmaal te veel op games-gebied om allemaal in video-items te vervatten en daardoor misten we soms interessante ontwikkelingen of aankondigingen.

Gamekings wil de vetste nieuws-sectie van Nederland hebben

Niet langer dus, want de nieuwsberichten zijn terug. En dat is pas het begin. We willen het namelijk nog beter gaan doen op dit vlak. En daarom zoeken we een aantal nieuwsjagers die ons op vrijwillige basis willen helpen bij het streven om de vetste game-nieuwssectie van Nederland te produceren.

‘Nieuws jagen’bij Gamekings is een vrijwillige job, maar er zijn perks plus je kunt zelf je tijd indelen. Eén avond per week, alleen in het weekend, it’s all good. Als je er maar zin in hebt en het leuk vindt om ons mee te helpen. Dat moet wel goed komen toch?

Nieuwsjagers krijgen aantal toffe perks

Dan de perks. JJ legt ze in dit item een voor een nauwkeurig uit, maar in het kort draait het om: 

  1. Twee keer per jaar organiseren we een gezellige samenkomst voor de nieuws-crew in Blast Galaxy.   
  2. Je gaat samen met ons de E3-nachten in op de redactie. 
  3. Gratis entree op Firstlook Festival, beide dagen.
  4. Een mooie manier voor aspirant (game)journalisten en enthousiastelingen om ervaring op te doen en aan je CV te werken. Want we willen meer dan past copy nieuwsberichten.

Mocht jij die nieuwsjager zijn die we zoeken, mail dan naar redactie@gamekings.tv. Wie weet maak je binnenkort deel uit van de gezelligste familie van Nederland: de Gamekings-familie.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch