Menu Premium
Loading...

GEZOCHT: Beste Football Manager van België

01/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben inmiddels een hoop reacties van goede Nederlandse Football manager spelers binnen. Hoogste tijd om een Belgische topper te vinden. En dat kan niet moeilijk zijn. Met twee vingers in de neus door in de WK-kwalificatie en spelers all over the place in de Europese top. dan moet de Copa Manageria ook geen probleem vormen, toch…

Wij zijn op zoek naar de beste en meest wrede Football Manager-speler van België, die in het weekend van 11 & 12 november in Londen laat zien hoe je kont schopt in Sega’s Copa Managaria met Football Manager 2018.  De Copa Manageria is een nieuw toernooi waarin zestien Europese landen tegen elkaar spelen in Football Manager 2018 en onderling uitmaken wie de virtuele Guardiola van het moment is.

Ga naar Londen om te laten zien dat jij de beste manager bent!

Als jij die coach bent, stuur ons een mail met motivatie & stats naar redactie@gamekings.tv en wie weet sturen we jou op een geheel verzorgde reis naar Londen. Alleen Belgen kunnen zich aanmelden, dus Hollanders, even de mond houden, bescheidenheid is in deze situatie gepast!!!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch