Menu Premium
Loading...

Cyberpunk 2077: een goed gesprek met quest designer Patrick Mills

01/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week is er iets gebeurd wat nog nooit eerder is voorgekomen in de geschiedenis van Gamekings. Wij hebben onze grootste Cyberpunk fanaten naar Keulen gestuurd, puur alleen om Cyberpunk 2077 te mogen bekijken. In Keulen kregen Kevin en Skate de kans om de kersverse 48 minuten durende gameplay demo te bekijken van het nieuwe project van developers CD Projekt RED: Cyberpunk 2077. Tijdens deze Gamescom persvoorstelling kregen zij ook nog eens de kans om een van de quest designers van het bedrijf privé te spreken. Bekijk het nu in Cyberpunk 2077: een goed gesprek met quest designer Patrick Mills.

Kan het beter dan The Witcher 3?

Skate en Kevin hebben natuurlijk even de privilege gekregen om de quest designer Patrick Mills wat diepgaande vragen te stellen. Zo zijn wij heel erg benieuwd hoe een quest nou precies wordt gemaakt. Gaan ze het verhaal kunnen verbeteren ten opzichte van The Witcher 3? Na het immens grote succes van die game is het moeilijk om dit nog beter te maken. Zeker omdat de setting van The Witcher een stuk makkelijker is in vergelijking met het Cyberpunk genre.

Hoe werkt een quest precies?

Tijdens het maken van een quest heb je te maken met allerlei verschillende elementen. Zo kun je kijken naar de verschillende characters, de locatie of de setting. Dit kan allemaal invloed hebben op de manier waarop een quest ontstaat. Je hebt tijdens een questline vaak de optie uit twee verschillende keuzes. Help je de vrouw in nood, of kies je liever de kant van de man in het verhaal. Naast deze keuze krijg je weer te maken met side quests die je eventueel weer kunt voltooien. Patrick vertelt ons in dit interview hoe hij dit tijdens The Witcher en Cyberpunk 2077 aan heeft gepakt. Wat vinden jullie van het doen van quests? Vind je dit leuk om te doen of meer een verspilling van tijd? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch