Menu Premium
Loading...

‘Red Dead Redemption 2 krijgt een Battle Royale mode’

06/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week maakten Kevin en JJ er nog een grap over in het item waarin ze de aankondiging van de releasedatum van Red Dead Redemption 2 bespraken. Een creatieve medewerker van IGN.com had een tweet gemaakt waarin hij de aankondiging van Rockstar bewerkte. In plaats van de tekst ‘we hebben nog wat tijd nodig om de boel te polishen’ maakte hij er ”we hebben nog wat tijd nodig om een Battle Royale mode toe te voegen’ van. En dat vonden we net zo onwaarschijnlijk als grappig.

Heeft Rockstar een lek

Hoe ver zaten we er naast (of hoe dicht zat deze IGN-dude mogelijk bij de waarheid), want als we de over het algemeen betrouwbare Amerikaanse website Trusted Reviews mogen geloven, krijgt Red Dead Redemption 2 inderdaad een Battle Royale mode. Dat denken ze te weten omdat ze in augustus interne ontwikkelingsdocumenten toe gespeeld kregen via een lek bij Rockstar. In eerste instantie deden ze er niks mee, omdat Rockstar nooit lekt en ze de waarschijnlijkheid van de info niet konden testen. Maar toen afgelopen week bleek dat veel info uit het document overeen kwam met wat Rockstar bekend maakte, durfden ze er alsnog mee naar buiten te komen. Wat volgde was een prima onderbouwd verhaal met als grootste conclusie dus de aanwezigheid van Battle Royale mode in Red Dead Redemption 2.

Een Battle Royale mode dus (naast de GTA online achtige wereld die Red Dead Redemption 2 ook gaat krijgen). Wat vinden Kevin en JJ hiervan? Hoe hoog achten zij het waarheidsgehalte van het document? Zou een Battle Royale mode passen en kan het werken in de setting van Red Dead Redemption 2? En is het iets voor Rockstar om een mode die populair is gemaakt door andere partijen opeens in hun game te stoppen? Kevin en JJ analyseren in dit nieuwsitem het verrassende gerucht over de Battle Royale Mode in Red Dead Redemption 2.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch