Menu Premium
Loading...

Genshin Impact Let’s Play: ‘Free-to-play Breath of the wild game!?’

18/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel leden van de community hebben er om gevraagd. Een item over Genshin Impact. De free to play megahit uit China. Velen zullen zeer waarschijnlijk niet van deze game  gehoord hebben. Maar daar brengen we vandaag dan verandering in,  Genshin Impact is een free-to-play RPG met een vet Gacha systeem. Ga-wat? Free to Play? Zitten er dan enge microtransactions in? Jelle & Koos, het duo dat open staat voor elk type game, was om deze game te onderwerpen. Op de bank. Oftewel, dit is de Genshin Impact Let’s Play. En je weet met die twee dat het dan wat gaat worden…

Breath of the Wild in Anime style..

Als we denken aan een free-to-play game dan denken we al gauw aan een game vol met microtransactions. En dat is niet  iets waar we heel hard op gaan. Vaak cheap ass stuff met een hoog pay-to-win gehalte. Maar dit lijkt hier toch wat anders te liggen. Genshin Impact ziet er schitterend uit. Deze game had wat dat betreft gewoon een full price game kunnen zijn. Want laten we nou eerlijk zijn.. Dit lijkt toch echt wel verdomd veel op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Net zo kleurrijk en het heeft net als Zelda gebieden met een specifiek thema. Maar het is in ieder geval geen simpel kloontje. De game kostte 100 miljoen om te maken. Kijk dan heb je onze interesse.

4 man squad RPG!

Daar komt nog eens bij kijken dat je de game met een party van 4 man kunt spelen… Genoeg reden natuurlijk om onze eigen heren Jelle & Koos eens flink aan de slag te zetten met deze nieuwe Breath of the Wild lookalike. Wat vinden ze van de game? Snappen ze het? Komen ze er een beetje in? Of worden ze gillend gek? Daar valt eigenlijk maar op één manier achter te komen.. door te spelen! Je ziet het in deze Genshin Impact Let’s Play!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch