Menu Premium
Loading...

Gears of War: Judgment Review

19/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl Skate en Dennis het bloed nog van hun schermen poetsen en de Locust lichaamsdelen naar de vuilnisbak brengen, gaat voor velen de hel nu pas losbarsten. Delta Squad is verleden tijd, of beter gezegd, toekomst muziek in deze prequel. Dennis en Skate hebben hun militaire plicht al voldaan met de Kilo Squad. Luitenant-admiraal Dennis en Generaal Skate zijn er voor jou, altijd! Zo ook deze keer om alles te vertellen over de nieuwe Gears of War in de Gears of War: Judgment Review.

Je zal twee van de Kilo Squad teamgenoten nog wel kennen wanneer je de Gears of War trilogie hebt gespeeld. Damon Baird en Augustus Cole zijn namelijk net als in de Gears of War trilogie, ook aanwezig in Gears of War: Judgment. Sterker nog, Damon Baird is de hoofdpersoon in dit deel. Er speelt zich namelijk meer af met dit personage dan je wist in de Gears of War trilogie.

Je kunt natuurlijk ook rekenen op de nodige kogels die voorbij komen vliegen. Dat is natuurlijk niet het enige. Vliegende lichaamsdelen, bloed en ontploffingen, het zit er allemaal in. Je bent dan ook niets anders gewend van Gears of War. Na het overweldigende eerste deel, waarbij de game direct werd uitgeroepen tot vlaggenschip van de Xbox 360, hebben sommige gamers het nu een beetje met de Gears reeks gehad. Door nieuw leven te blazen in de franchise door middel van deze prequel moet Gears of War zijn oude status herwinnen.

Hebben Skate en Dennis een trauma overgehouden aan de oorlog tegen de Locust Swarm of zijn deze veteranen met een lach op hun gezicht uit de oorlog gekomen? Je ziet het in de Gears of War: Judgment Review.Gears of War: Judgment Review

Ontwikkelaar: Epic Games, People Can Fly
Uitgever: Microsoft Studios
Platform : Xbox 360

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch