Menu Premium
Loading...

Gears of War: Judgment Hands-on

10/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gears of War is nog steeds een van de vlaggenschepen van de Xbox 360, ondanks dat niet elk deel de grote naam eer aan deed. Na een afgeronde trilogie lijkt het de trend om prequels aan de man te brengen. Een trucje dat we de laatste tijd vaker zien. Of deze nieuwe Gears of War een simpele truc is, of dat het nogmaals als vlaggenschip trots de huiskamers in mag varen, hoor je in de Gears of War: Judgment Hands-on.

De prequels komen massaal uit de lucht vallen. Na God of War: Ascension en Tomb Raider is ook Gears of War terug met een prequel. Waar prequels vaak geen al te goede kwaliteit leverde in het verleden, denk aan Star Wars één, twee en drie die niet hun kwaliteit behaalden van de originele trilogie, komen er nu geen misselijke prequels. Kijk maar eens naar Tomb Raider die hoger scoort dan ooit tevoren. Gears of War zou net als Tomb Raider dit succesje wel eens in zich kunnen hebben.

Dit is niet het enige waar Gears of War: Judgment overeenkomsten heeft met de eerder genoemde namen. Afgezien van het prequel verhaal, is ook de online multiplayer mode vernieuwd. Niet langer in groepjes knokken en schieten, maar iedere man of vrouw voor zich in de nieuwe Free-for-all mode. Uiteindelijk is dit voor veel gamers toch de kern. Keiharde actie waar de kogels je om de oren vliegen en er alles behalve een tekort aan bloed is.

Voor de echte fans zal het weinig uitmaken dat de trilogie beloftes worden gebroken, zij hebben een extra deel om te spelen. Of het de moeite waard is zal de toekomst uit moeten wijzen, maar Skate en JJ gaan een blik werpen op deze actievolle third-person shooter in de Gears of War: Judgment Hands-on.

Ontwikkelaar: People Can Fly en Epic Games
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox 360

Gears of War: Judgment Hands-on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch