Menu Premium
Loading...

Gears 5 tech test: Broodnodige veranderingen of meer van hetzelfde?

25/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tech test voor Gears 5 vond afgelopen weekend plaats. Dit betekende weer het nodige zagen, shotgunnen en brutaal afmaken van Locust voor de Gamekings. JJ en Skate vormden een weekend lang weer het duo Marcus en Dom ( Of toch niet…) en knalde erop los, wat zijn hun bevindingen?

Veel veranderingen in de multiplayer van Gears 5?

Skate heeft vroeger de nodige uurtjes in Gears of War gestoken, en dan met name in de multiplayer. King of the Hill, Deathmatch, het is hem allemaal maar al te bekend. Zo bekend zelfs, dat hij helemaal niet meer zo’n fanatieke Gears speler is? JJ voelt hem aan de tand en gaat kijken of Gears 5 de reden kan zijn voor een terugkeer van de enige echte Skate in Gears. Wat is er eigenlijk allemaal veranderd? Wat zijn de nieuwe modus en speelt het ook anders? Je hoort het in deze video.

Moet je deze multiplayer spelen of kun je beter voor de campaign gaan?

De campaign is natuurlijk altijd een geliefd onderdeel van Gears of War, kan je na de campaign lekker aan de slag met deze multiplayer? JJ voelde dat Gears naar de achtergrond was verdwenen en gelukkig bracht Gears of War 4 de serie weer terug. De vraag is of Gears 5 deze lijn door kan zetten. JJ vond het na de eerste dag zelfs een ongelofelijke schijtgame… Is het kut of was JJ gewoon niet zo goed? Skate reageert verontwaardig en samen vertellen ze jou wat Gears zo anders maakt dan andere shooters. JJ is flink afgemaakt van het weekend en dit zorgde ervoor dat hij even wel een stukje kritischer was. Gelukkig kwam hij zondag weer in de flow en heeft hij genoten van de game.

Ga jij Gears 5 straks halen? Of spelen via de Gamepass? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch