Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gears 5 Discussie: “Een game met behoorlijk veel content”

12/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste knaller van dit najaar is vorige week uitgekomen en dus is het tijd om hem eens stevig onder de loep te nemen. Later vandaag volgt de korte maar krachtige review, maar voor nu is het tijd voor een discussie. Een discussie waar JJ en Skate eens goed voor gaan zitten. Zij zijn namelijk de gelukkige. Veel mensen verwachten veel van de game en Microsoft heeft de game toch wel als headline voor dit najaar. Of Gears 5 dit ook waar kan maken? Dat weet je naar het checken van dit item!

Kait staat in de spotlights van Gears 5

Ze staat zo’n beetje overal vol in beeld. Het verhaal gaat dan ook voornamelijk over haar. Zij is een outsider en er wordt tijdens de game dan ook als haar gespeeld. Samen met de rest van de bekende groep (JD Fenix, Delmont Walker en Marcus Fenix) is het natuurlijk weer The Swarm die je lastig valt. Maar dat is niet het enige waar de game om draait. Er zijn namelijk nog zat andere onderdelen die het verhaal volgens de developers het beste verhaal van de game serie tot nu toe maken. Maar is dat ook zo?

Genoeg opties

Dat is in ieder geval het probleem niet. De game heeft dus een uitgebreide singleplayer-ervaring. Echter kan deze campaign ook met drie man tegelijkertijd gespeeld worden (co-op dus). Dit verandert vanzelfsprekend de manier waarop je de game speelt. Daarnaast is er natuurlijk ook multiplayer, waarin je met vijf game modes aan de slag kunt. Zat content, maar de vraag is of de game qua gameplay en graphics op hetzelfde niveau zit. Op deze vraag proberen JJ en Skate je antwoord te geven.

Heb jij de game al gespeeld? Wat waren je ervaren en wat waren de sterke en minder sterke punten? Heeft de game gepresteerd of is het minder dan je verwacht had?

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch