Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gearkings over MSI GT77 Titan, Skullcandy PLYR Pro & Roccat Max Air

14/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deel twee van een nieuwe rubriek op je beeldbuis. Nu ja, een oude rubriek in een nieuw jasje. De rubriek ‘Gearkings’ heeft immers al eerder op Gamekings gestaan. Maar we stopten er op een gegeven moment ook weer mee. Vooral omdat we te weinig hardware binnen kregen. Fast forward naar 2022. Een tijd waarin er veel partijen zijn die hardware op de markt brengen en het ook aan ons aanbieden om te bekijken. Helemaal na de eerste editie van een kleine twee weken terug. Daarom sneller dan verwacht een nieuwe editie van Gearkings. Met een desk die overvol is. Boris, JJ en Koos checkten dit keer een groot aantal nieuwe stukken gear om te kijken of er wat cools tussen zat. In deze editie zie je onder andere voorbijkomen de MSI GT77 Titan, het HyperX Alloy Origins 65 keyboard, de Skullcandy PLYR Pro headset en Roccat Max Air headset. It’s geartime!

Gearkings draait om de onvoorwaardelijke liefde voor coole gear

We hebben bij Gamekings een grote voorliefde voor hardware en gadgets. We zijn geen spec-neukers, het moet voor ons gewoon toffe gear zijn met een toegevoegde waarde. Design is daarbij net zo belangrijk als de specificaties. Dus toen JJ voorstelde om de rubriek ‘Gearkings’ nieuw leven in te blazen, juichte iedereen dat toe. Niks leukers dan de nieuwste gear uitproberen en er met elkaar heerlijke zinnige en onzinnige discussies over hebben. Je-weet-wel, of iets nu wel of niet cool was. Die gesprekken zetten we nu voort in Gearkings. Geen rubriek waarin we gear uit elkaar trekken en compleet doormeten. Gewoon drie gasten die een tafel vol gear voor zich krijgen en bekijken wat ze vet vinden.

RED: JJ staat bekend om zijn harde en snelle werk, maar ook om zijn slordigheidsfoutjes. Aard van het beestje. Het Trust toetsenbord wat hij zo vet vindt, is niet de Ody, maar de Trezo. En die kost geen twee tientjes, maar 39,99. Nog steeds een wreed stuk gear overigens.

Alle hardware uit deze video op een rij

MSI GT77 Titan

HyperX Alloy Origins 65 keyboard

Skullcandy PLYR Pro headset

Roccat Max Air headset

MSI GM31 Clutch lighweight muis

Xbox Elite Series 2 controller

EPOS H6Pro headset

Trust Trezo wireless keyboard

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch