Menu Premium
Loading...

Gearkings over de Retron 5

21/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als verjaardagscadeautje heeft Emiel de Retron 5 gekregen en natuurlijk moest hij deze aan iedereen op de redactie laten zien. Steven laat zijn expertise los over dit apparaat, je ziet het in deze Gearkings over de Retron 5.

Als je nog oude cartridges hebt liggen voor oude consoles zoals de NES, SNES, Genesis, Mega Drive, Game Boy, noem heb maar op, dan is de Retron 5 echt een ding voor jou! Dit fancy apparaat zorgt er voor dat al die oude games weer gespeeld kunnen worden. Wat zo bijzonder is aan de Retron 5 is dat alles te spelen is op je HD TV thuis. Dit kan dankzij de HDMI poort aan de achterkant van de Retron 5. Je hebt meerdere keuzes voor de resolutie van de games. Je kan namelijk met de HDMI poort beeld instellen voor 720p met upscaling maar ook gewoon het orginele beeld weer laten geven met eventuele scan lines erdoorheen.

Een interessante feature van de Retron 5 is ook dat je games kan opslaan binnen de software van de Retron 5. Emiel heeft veel oude cartridges waarvan de batterijen leeg zijn maar nu met de Retron 5 kan je die games weer spelen en opslaan.

Speel je nog vaak oude games? Heb jij ook zo’n stapel cartridges in de kast liggen? Laat even weten in de comments.

20151803_Gearkings_Splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch