Menu Premium
Loading...

Gearkings over de Razer Wildcat Xbox One Controller

17/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Skate zijn terug voor een nieuwe Gearkings! JJ en Skate hebben de nieuwe Razer Xbox One Controller uitvoerig getest en vertellen hierover in deze Gearkings over de Razer Wildcat Xbox One Controller!

De Wildcat is de nieuwe Xbox One controller van Razer en gaat de strijd aan met de Xbox One Elite controller! De controller heeft vier extra knoppen en je kan de knoppenindeling naar eigen wens aanpassen. Daarnaast heeft de Razer Wildcat Xbox One controller een Quick Control-bedieningspaneel, waarmee je snel kan switchen tussen de game, jouw profiel en het geluid. Zo hoef je je controller nooit los te laten! Daarnaast is de controller ook nog geüpgraded met verbeterde materialen, zodat de Wildcat een stuk duurzamer is. De Razer Wildcat is ergonomisch ontworpen en erg populair onder de eSports-atleten!

Door al deze informatie waren JJ en Skate natuurlijk ook erg benieuwd. De heren hebben wat uren doorgebracht met de controller en hebben er een mening over weten te vormen. Ben je benieuwd of JJ en Skate vinden dat deze Razer Wildcat de Xbox One Elite Controller heeft overtroffen? Je kan het zien in deze Gearkings over de Razer Wildcat Xbox One Controller! Heb jij hem al gecheckt?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch