Menu Premium
Loading...

Gearkings over DJ gear

06/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vroeger kreeg je nog een hernia van het meesleuren van alle LP’s, tegenwoordig gaat het een stuk makkelijker doordat alles digitaal is. De vraag is alleen of de huidige DJ-gear ook met zijn tijd mee is gegaan. Wat is tegenwoordig de standaard? Skate en Vasco bespreken dat in deze Gearkings over DJ gear.

Skate en Vasco zijn in de gelegenheid gebracht om het te hebben over deze DJ-set van Pioneer. De Pioneer XDJ-R1 is een alles-in-één 2 kanaals DJ-set die beschikt over onder andere: de quantize Beat FX van DJM-900 Nexus, auto loops, color-FX met onafhankelijke filters en nog veel meer andere foefjes waarmee je jouw DJ-set tot het uiterste kan pushen. Daarnaast zit er in deze DJ-set van Pioneer een draadloze technologie die het mogelijk maakt om wireless conctact te maken met je laptop, waardoor je dus geen kabeltjes meer nodig hebt om je favoriete platen te draaien.

Ben jij benieuwd naar een uitgebreidere discussie en unboxing van deze DJ-set, en wil je weten wat dit mooie apparaatje kost? Kijk dan snel deze Gearkings over DJ gear en laat weten wat jij van het apparaat vindt, of welke DJ apparatuur jij gebruikt!

20150605_splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch