Menu Premium
Loading...

Gearkings over de Pioneer XDJ-R1

11/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal weken geleden mocht Skate de nieuwste MIDI-controller van Pioneer meenemen. Na een aantal harde techno setjes en uitproberen met Traktor heeft hij een goed beeld van wat het apparaat allemaal kan. Hoe dat beviel zie je in deze Gearkings over de Pioneer XDJ-R1.

De XDJ-R1 MIDI-controller van Pioneer heeft twee kanalen en werkt soepel met de software van Pioneer, Rekordbox. Rekordbox is een library waar je muziek in verzamelt en de BPM van tracks kunt bepalen. Bovendien heb je de mogelijkheid om met Rekordbox CUE points te plaatsen zodat je altijd op de juiste plek instart. Wanneer je in het bezit bent van een iPad of iPhone kun je gebruik maken van Remotebox. Met deze app heb je een extra schermpje voor je XDJ-R1 waar je meer informatie kunt zien. De XDJ-R1 is van alle markten thuis want je kunt zowel met CD’s, USB of een laptop je muziek aansluiten.

Beschik je zelf over een MIDI-controller? Wil jij onze Skate zijn DJ carrière nieuw leven in blazen? Laat het weten in de comments!

Disclaimer: De set van Skate is in stukjes geknipt om het item wat korter en interessanter te houden. Vandaar de rare overgangen.

Gearkings over de Pioneer XDJ-R1

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch