Menu Premium
Loading...

!@#$% over Gearbox porno, Fallout 76 & Red Dead Redemption 2

15/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wekelijks staan we stil bij alle nieuwsfeitjes van de industrie. Jullie kennen het onderhand wel, !@#$% oftewel, de peepshow. In deze show gaan Boris en JJ samen alle schandalen, nieuwtjes en de meest recente falen met jullie doornemen. Voor vele van jullie is dit wel een standaard item geworden in de week, vandaar dat deze week ook een hoop nieuws voor jullie in de aanbieding hebben. En wat is nou precies een peepshow zonder Fallout 76? Precies, niks dus, vandaar dat we vandaag weer wat nieuws te horen hebben gekregen. Zowel over Gearbox, als Red Dead Redemption 2. Grijp je bak pulled chicken maar alvast uit de grill en ga er maar goed voor zitten, want er is weer een hoop gebeurd.

Bethesda slaat de zoveelste spijker in de kist

Op YouTube hebben spelers video’s geplaatst waarin ze bugs aan het misbruiken zijn. In de video’s lieten mensen zien hoe je verschillende items kon dupliceren in Fallout 76. Natuurlijk probeert Bethesda dit tegen te gaan door middel van het bannen van deze YouTube kanalen. JJ is hier nogal verbaasd over. De game is volgens hem al in zo’n slechte staat dat het niet echt meer zou uitmaken wat er gebeurd. Boris daar in tegen snapt wel dat Bethesda probeert te redden wat er nog te redden valt. En laten we eerlijk zijn, voor degene die het nog wel spelen is het vrij vervelend dat zulke bugs nog in de game zitten.

Spuitende vrouwen bij Gearbox

Wade Callender, de advocaat van het bedrijf Gearbox gedurende 2010 tot 2018 heeft een rechtzaak aangespannen tegen de CEO van Gearbox, Randy Pitchford. Callender beschuldigd Pitchford ervan om veel contracten niet na te komen. Zo blijkt het een uit de hand gelopen ruzie te zijn tussen twee zakenlui die veel te veel geld uitgeven aan een hoop advocaten. Boris en JJ staan perplex van dit verhaal en ze gaan nog even door over dit onderwerp. Benieuwd naar wat er nog meer gebeurd is deze week? Check dan zeker even dit item.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch