Menu Premium
Loading...

Gear.Club Unlimited Review: De gewenste Race Game voor de Nintendo Switch?

05/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend hebben jullie kunnen zien hoe JJ naar Zandvoort trok. Na zijn eerdere trip voor F1 2017, was dit inmiddels bekend terrein voor de Gamekings-veteraan. Stilzitten deed JJ echter niet. Hij stapte namelijk met Tom Coronel in de auto voor wat ouderwets real life racing. De Gamekings-presentator zonder rijbewijs diende tegelijkertijd Gear.Club Unlimited onder handen te nemen. JJ hield het ongeveer tien seconden vol, totdat hij badend in het zweet de Nintendo Switch weglegde. Een schande is dat niet, met Tom Coronel als chauffeur. JJ ging op zijn trip naar Zandvoort al even dieper in op Gear.Club Unlimited en in deze review zet hij dit voort. Benieuwd naar zijn definitieve oordeel? Check nu Gear.Club Unlimited Review: De gewenste Race Game voor de Nintendo Switch?

JJ niet op alle fronten blij met Gear.Club Unlimited

Op de redactie is niet iedereen een even groot van fan het race-genre. Trouwe Gamekings-kijkers zullen echter weten dat je JJ wel enthousiast kan maken voor een toffe racegame. De Nintendo Switch is een console waar een goede third party racegame meer dan welkom op is. De Gamekings-veteraan is eveneens in het bezit van Nintendo’s nieuwste console. Na het doorspelen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, heeft JJ de Switch echter een stuk minder aangeraakt. Een goede racegame zou dit stof happen van JJ’s Nintendo Switch wellicht kunnen doorbreken. Wat dat betreft hangt er wel wat af van Gear.Club Unlimited.

Hebben jullie behoefte aan een toffe race game voor de Nintendo Switch? Zo ja, denken jullie dat Gear.Club Unlimited deze behoefte kan gaan bevredigen? Hebben jullie de nieuwe titel voor de Nintendo Switch wellicht zelf al onder handen genomen? Laat je horen in de comments onder deze Gear.Club Unlimited Review: De gewenste Race Game voor de Nintendo Switch?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch