Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gear.Club Unlimited Review: De gewenste Race Game voor de Nintendo Switch?

Google Plus Jan Johan Belderok
05/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend hebben jullie kunnen zien hoe JJ naar Zandvoort trok. Na zijn eerdere trip voor F1 2017, was dit inmiddels bekend terrein voor de Gamekings-veteraan. Stilzitten deed JJ echter niet. Hij stapte namelijk met Tom Coronel in de auto voor wat ouderwets real life racing. De Gamekings-presentator zonder rijbewijs diende tegelijkertijd Gear.Club Unlimited onder handen te nemen. JJ hield het ongeveer tien seconden vol, totdat hij badend in het zweet de Nintendo Switch weglegde. Een schande is dat niet, met Tom Coronel als chauffeur. JJ ging op zijn trip naar Zandvoort al even dieper in op Gear.Club Unlimited en in deze review zet hij dit voort. Benieuwd naar zijn definitieve oordeel? Check nu Gear.Club Unlimited Review: De gewenste Race Game voor de Nintendo Switch?

JJ niet op alle fronten blij met Gear.Club Unlimited

Op de redactie is niet iedereen een even groot van fan het race-genre. Trouwe Gamekings-kijkers zullen echter weten dat je JJ wel enthousiast kan maken voor een toffe racegame. De Nintendo Switch is een console waar een goede third party racegame meer dan welkom op is. De Gamekings-veteraan is eveneens in het bezit van Nintendo’s nieuwste console. Na het doorspelen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, heeft JJ de Switch echter een stuk minder aangeraakt. Een goede racegame zou dit stof happen van JJ’s Nintendo Switch wellicht kunnen doorbreken. Wat dat betreft hangt er wel wat af van Gear.Club Unlimited.

Hebben jullie behoefte aan een toffe race game voor de Nintendo Switch? Zo ja, denken jullie dat Gear.Club Unlimited deze behoefte kan gaan bevredigen? Hebben jullie de nieuwe titel voor de Nintendo Switch wellicht zelf al onder handen genomen? Laat je horen in de comments onder deze Gear.Club Unlimited Review: De gewenste Race Game voor de Nintendo Switch?

Loading...
 • Harry

  Goeie ‘lets review’. GKJJ redeemed.

  Oh en als ik het zo zie zit er een veel betere single player campaign in dan bij GT ?

  • Sylmaron

   Maar die singleplayer content komt gratis voor GT Sport deze maand. Ik zit er op te wachten.

   • JJ

    Als die SP een beetje body heeft. Want daar hebben ze ng weinig over gezegd.

    • Sylmaron

     In ieder geval meerdere cups en endurance races. Ik denk dat de game steeds nieuwe updates zal krijgen.

 • Gerrit Jan

  Erg nette review! Zeker knap om dit in je eentje te doen.
  Ook fijn om even niet dat drammerige te horen tijdens een game van een andere Gameking, dat hebben we laatste weken iets te veel gehoord.

 • Tijl Van de Velde

  Laat ons hopen dat ze ook Mantis Burn Racing gaan bespreken voor de Nintendo Switch, want dat is toch wel DE racegame op dit moment.

 • Niels

  Dan is het toch wel schrikken dat ze bijna €50,00 vragen voor een veredelde mobile game.

 • PauluitOosterhout

  Goede review JJ.
  Ik denk dat als mensen geen waarschuwing krijgen over wat de game is, ze zich toch bekocht gaan voelen.
  Ik vind niet dat je deze game voor die prijs in de winkel kunt leggen dus hopelijk gaan we niet meer van deze ports zien.
  Een mobile game hoort niet thuis op een console. Een gamer verwacht meer dan dit.

 • Ranesh Vai

  Ik zie liever een review op de normale manier, en niet tijdens het spelen. Geef dit soort commentaar gewoon tijdens een Let’s Play en doe een aparte review, of alleen maar een review. Sowieso snap ik niet dat deze game de tijd krijgt die het krijgt op Gamekings. Misschien verplichtingen naar de publisher?

  • JJ

   Nee, ander zou ie wel open zijn natuurlijk. En niemand verplicht ons iets. Dat ook nog. Dit was de eerste racegame op de Switch en dat is iets wat ik erg graag op dit platform zou zien. Vandaar dus dat ik het doe. .

   • Ranesh Vai

    Met verplichtingen bedoelde ik het niet perse in formeel opzicht, maar meer iets van ‘de publisher heeft iets leuks voor ons opgezet, laten we het terugbetalen met wat aandacht voor de game’. Maar goed, ook dan hadden jullie hem waarschijnlijk open gezet (ik had trouwens niet gezien dat deze Premium was). Maar jullie worden wel uitgenodigd voor een dergelijk evenement, maar jullie krijgen vervolgens niet een review-exemplaar toegestuurd van Microids?

 • Is Mini ook aanwezig in auto het aanbod?

 • Steven

  Nintendo zou dit soort makkelijke ports van mobile games echt moeten verbieden. Dit doet de switch toch gewoon schade aan. Ik snap best dat er geen Forza graphics mogelijk zijn op de switch maar er kan wel veel meer uitgehaald worden dan deze bagger. Zeker weten doe ik het niet maar ik kreeg ook de indruk dat de controls zo slecht zijn omdat het natuurlijk oorspronkelijk voor een touchscreen bedoelt is.

  • Harry

   Gear.Club op iOS gebruikt motion controls. Natuurlijk zit dat ook in de Switch versie maar ik kan me voorstellen dat JJ liever met het pookje speelt zodat hij het ook kan vergelijken met andere console racers.

   • Steven

    Ah ja dat zal wel inderdaad. Ook een andere besturing die ze dus kut overgezet hebben.
    Ik zou het ook niet met motion controls gaan spelen.

 • John Lion

  opzich een leuke game.. controls zijn prima, het feit zit hem in de graphics. waar de graphics van de auto’s en garage omgeving er top uitzien, valt de omgeving waar in je rijd zwaar tegen.. het lijkt eerder op een racegame uit het jaar 2000.. en dan nog het feit dat het interieur van de auto van karton lijkt gemaakt en de bestuurder blijkbaar met zijn gedachtes stuurt, aangezien zijn armen niet bewegen.. wat ik ook al mysterieus vond van de banden.. want waar jij heerlijk driftend de bocht in vliegt.. staan je banden kaarsrecht naar voren..
  het is een arcade racer met sim elementen door middel van het geintegreerde garage systeem waar je je autos kan tunen en de manier hoe je je navigeerd door de wereld/map.
  leuk om toch in een echte auto te kunnen rijden op de switch..maar zou graag willen zien dat ze de graphics nog even onder handen nemen en ons verrassen met een mooie update.
  beoordeling 7/10. een leuke racegame met hier en daar nog ruimte voor verbetering

 • Bas

  Goede review! 1 Tip: Misschien een idee om games zoals deze te reviewen met de Pro Controller. Een gemiddelde Switch gamer ziet dat simpelweg als de standaard controller en dat speelt op alle fronten beter en minder knullig! Mocht de Pro Controller niet ondersteund worden, zou je dat erbij kunnen zeggen? Thanks!

 • Henk De Vries

  Wat een schijtgame..

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord