Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Road to Gatebil Part 3: De aankomst bij Gatebil – Extended

23/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat je Steven in Part 2 buiten z’n boekje hebt kunnen zien gaan, werd de man natuurlijk de volgende ochtend gewoon wakker, gelukkig. Echt veel tijd om uit te kateren krijgt hij niet, want er moet verder gereisd worden naar Gatebil. Met trots kunnen we jullie in ieder geval vertellen dat dat gelukt is, gezien de titel van dit item ‘Road to Gatebil Part 3: De aankomst bij Gatebil – Extended’ is!

Jelle, Steven en Daan zijn dus nog altijd op pad en komen nu dan echt aan bij Gatebil, waar het belooft episch te gaan worden. Dikke auto’s, een hoop chicks en een dozijn gruwelijke feestjes: het is allemaal mogelijk bij Gatebil. Met name de dikke bakken vliegen je om de oren, alhoewel Daan het enthousiasme niet meer op kan brengen om rond te rennen als een klein kind tussen de auto’s. Meneertje vindt het namelijk stinken naar uitlaatgassen.

Ongetwijfeld ga jij de geur van stinkende uitlaatgassen en het geluid van piepende banden ook ervaren als je dit item kijkt. Ram hierboven dus op die Play-knop en zie hoe Daan, Jelle en Steven keihard aankomen bij Gatebil!

Morgen verschijnt het vierde, laatste deel van Road to Gatebil 2016 op onze website. Check dus eerst deze en kom morgen terug voor meer gekkigheid vanuit Scandinavië!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch