Menu Premium
Loading...

Gaming Keyboard Special met Razer en Mad Catz

02/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is één ding dat iedereen dagelijks gebruikt en het is niet je smartphone die bijna aan je lichaam zit vastgeplakt. We hebben het hier over keyboards. Velen van jullie hebben waarschijnlijk een standaard keyboard, die waarschijnlijk bij je PC inbegrepen zat. Mocht je een laptop hebben, dan heb je vrij weinig keus en moet je genoegen nemen met het geïntegreerde keyboard. Als laatste zijn er ook mensen die graag een robuust, lichtgevend ruimteschip met toetsen willen hebben. Speciaal voor deze laatste groep hebben wij daarom een gaming keyboard special met Razer en Mad Catz. Steven en Dennis nemen voor jou drie verschillende keyboards onder handen. Ieder bord is afkomstig van een andere fabrikant. Zo zullen Boris en Steven de Razer Blackwidow Ultimate, Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 en de Steelseries Apex behandelen.

Iets dat alle keyboards gemeen hebben, is dat ze allemaal bedoeld zijn om te gamen. Naast de standaard toetsen zijn er ook een heleboel extra knoppen aanwezig. Als gebruiker kun deze ‘lege’ toetsen extra functies toewijzen. Het voordeel hiervan kan bijvoorbeeld zijn dat je minder tijd nodig hebt om bepaalde acties uit te voeren. World of Warcraft is zo’n game die hier erg veel voordeel uit kan halen. Aangezien veel gamers ‘s nachts ook graag doorgaan, bevatten de keyboards verschillende soorten kleuren achtergrondlicht. Dit zorgt ervoor dat je in het donker goed kunt zien welke knoppen je aanslaat. Dit zijn natuurlijk niet alle extra’s die de drie gaming keyboards met zich meebrengen. Bekijk het item om erachter te komen wat de keyboards nog meer kunnen.

Staat gamen bij jou hoog op jouw to-do-lijstje of en ben je op zoek naar een goede gaming keyboard? Steven en Boris leggen je uitgebreid uit wat de voor- en nadelen van deze drie keyboards van Razer, Steelseries en Mad Catz zijn.
Gaming Keyboard Special met Razer en Mad Catz

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch