Menu Premium
Loading...

Gamescom: Lords of the Fallen, Sand Land & Jumanji

02/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn alweer aangekomen bij het vierde en laatste Gamescom item vanuit Keulen Duitsland waar we met Huey, Shelly, Koos en Jelle hands-on zijn gegaan met de laatste games. In deze video checken we Lords of the Fallen, Jumanji en Sand Land.

Lords of the Fallen

We beginnen met Lords of the Fallen, want het was vooraf toch wel een van de meest geanticipeerde titels waar we op zaten te wachten voor Gamescom. De naam is mogelijk een beetje verwarrend want de prequel is flink wat jaartjes geleden uitgekomen onder exact dezelfde naam. Dit is geen reboot, remaster of remake, maar gewoon een sequel. Toch was niet alles koek en ei, want we hadden tijdens onze speelsessie toch met redelijk wat issues te maken. Het zorgde er dan ook voor dat we enigzins teleurgesteld de gamesessie achter ons lieten, echter is het niets wat niet in de final versie gefixt kan gaan worden.

Sand Land

Iedereen zal ongetwijfeld bekend zijn met het werk van Akira Toriyama. Het is de grote man achter de art-style van onder ander Dragon Ball Z. Dat zijn stijl goed matcht met video games, zal ook geen geheim zijn. In het verleden hebben we de Chrono Trigger serie gezien, Dragon Quest, Blue Dragon en nog vele meer. Dit keer komt Namco Bandai met Sand Land, een action RPG gebaseerd op een manga van Akira Toriyama. In de game ga je aan de slag met de main character Beelzebub waar je samen met je party op zoek gaat in de wereld van Sand Land naar de Legendary Spring. Benieuwd wat wij ervan vonden, check dan onze hands-on preview.

Jumanji

Last and zeker least hebben we ook nog de nieuwe Jumanji game gecheckt. Natuurlijk omdat we weten dat deze titel op de nummer één spot staat bij vrijwel iedereen binnen de Gamekings community. Was het überhaupt nog nodig om hands-on te gaan met een titel waar GOTY all over geschreven staat? Misschien niet, maar speciaal voor jou hebben we dit toch gedaan!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch