Menu Premium
Loading...

Gamescom: Tekken 8, S.T.A.L.K.E.R. 2 & Persona 3 Reload

02/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn wel dan met de derde en een-na-laatste Gamescom video waarin we dit keer de games Tekken 8, S.T.A.L.K.E.R. 2 en Persona 3 Reload gaan checken. Dus pak er een lekkere curryworst bij en ga er goed voor zitten, meer Gamescom goodness op je beeldscherm!

Tekken 8

Wie is er niet opgegroeid met Tekken? Wij wel! De warmste herinneringen aan deze fighting franchise bewaren we toch uit de jaren ’90 toen Namco vriend en vijand verraste met het uitstekende Tekken 2 en daarna het nóg betere Tekken 3. Door de jaren heen hebben we de games nog wel gespeeld, maar niet met zoveel tijd en aandacht als vroeger. Tekken Tag passeerde nog wel eens de revue, maar in de laatste jaren is het toch minder geworden. Weet Tekken 8 de game bij ons weer op de kaart te zetten? In een jaar waar het de concurrentiestrijd aan moet gaan met onder andere Mortal Kombat 1 en Street Fighter 6. We hebben het kunnen spelen en je hoort hier onze mening!

S.T.A.L.K.E.R. 2

Een game die waarvan de laatste tijd geruchten naar buiten kwamen dat het misschien wel niet goed zou gaan in de ontwikkeling is S.T.A.L.K.E.R. 2. De game ziet er in z’n eerste aankondiging en gameplay trailers er bijzonder interessant uit en het was dan ook een titel die voorheen redelijk op voorgrond stond bij Xbox presentaties. Nu in 2023 kunnen we hands-on en om maar met de deur in huis te vallen, het is niet best. Er zijn meerdere gegronde redenen waarom de game een moeilijk ontwikkelingsproces heeft gehad, maar zoals het nu eruit ziet kan deze game nooit op korte termijn verschijnen. Zonde, want het zou best tof kunnen zijn. In deze video hoor je wat onze ervaring was tijdens onze hands-on.

Persona 3 Reload

Persona 3 Reload is een remake van het alom geliefde Persona 3 uit 2006. De community pleitte jaren voor een heruitgave en uitgever Atlas liet weten dat gamers vanaf 2 februari 2024 aan de slag kunnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De remake is een uitgave die trouw blijft aan het origineel van de game met grafische upgrades en een aantal quality of life verbeteringen om de game mer in lijn te brengen met latere sequels.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch