Menu Premium
Loading...

Gamescom 2022 vooruitblik: We mogen weer naar Keulen!

23/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er lang op moeten wachten, heel lang. Maar we gaan er eindelijk weer op uit voor een echte Gamekings trip want in tegenstelling tot de E3 gaat de Gamescom in Keulen dit jaar wel gewoon door. Uiteraard laten we die kans niet liggen en reizen we dit jaar af met vijf man sterk: Jelle, Huey, Daan, Koos & Boris. We zijn er niet alleen op de persdag, nee we plakken er ook nog ene overnachting aan vast!

Gamescom opening night live met Geoff Keighley

Wat mogen we allemaal gaan verwachten op Gamescom? Ten eerste is daar natuurlijk Gamescom opening night live. De show met Geoff Keighley waarin we 20 tot 30 verschillende games gaan zien. Een aantal daarvan zullen voor het eerst aangekondigd worden, de world premieres. Daarnaast krijgen we gameplay te zien van al bestaande games en ook krijgen we een aantal interviews met developers voor onze kiezen. Weet Keighley opnieuw dit jaar Hideo Kojima uit z’n hoge hoed te toveren? De twee zijn close en Geoff laat over het algemeen geen kans voorbij gaan om dat ook aan de wereld te laten zien. Ook zullen veel games die het afgelopen jaar aangekondigd zijn eindelijk een releasedatum krijgen. Gamescom opening night live is dinsdagavond vanaf 20:00 uur live te zien op Twitch en YouTube.

Premiumvision

Naast Gamescom opening night live reizen we natuurlijk ook zelf af naar Keulen. We hebben dankzij Ford een prachtige elektrische auto om de reis een stuk comfortabeler te maken en dat komt goed van pas want we gaan niet alleen verslag doen vanaf de beurs. Premiumvision #16 gaat namelijk ook opgenomen worden in Keulen. Genoeg te doen dus en de eerste content vanaf de beurs kun je deze week al op de website zien. Helaas moeten we de livestream voor Gamescom opening night live aan ons voorbij laten gaan, maar dat mag de pret niet drukken want de Freudentaumel is back in town!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch