Menu Premium
Loading...

Wasteland 3 Gamescom 2019 Preview: strategie en looten in Colorado!

25/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wasteland 3! Het derde onderdeel in deze game-serie is al een tijdje geopenbaard en Koos en Jelle hebben tijdens de Gamescom weer wat meer informatie gekregen. Wat voor informatie dit is en of je er daadwerkelijk veel wijzer van wordt kom je natuurlijk achter in het item!

Wasteland 3

De allereerste Wasteland werd op 2 januari 1988 gereleased op onder meer de commodore 64. De tweede game, Wasteland 2, werd op 13 december 2014 gereleased op PC. Een behoorlijke tijd later dus. Nu komt er dus een derde deel. Ergens in 2020 zal de game speelbaar zijn. Dit weten we namelijk sinds de E3 van dit jaar. We weten verder dat de game een part-based roleplaying game is met strategie, humor en actie. Volgens de developers zal de grootste verbetering echter liggen in de verhaallijn. Daar heeft de voornaamste focus van InXile Entertainment namelijk op gelegen. Naast alle combat en strategie willen de developers ook dat je verwikkeld raakt in een verhaal met twists en turns.

Colorado!

Al deze dingen zul je gaan meemaken in Colorado! Het gebied staat in het echt natuurlijk vooral bekend om zijn bergen en de ligging, die erg hoog is. Mijnbouw is daar ook heel populair. Of we dit (en sneeuw) in de game gaan zien is natuurlijk afwachten. Je zou echter denken dat als je een gebied uitkiest je als developer ook zal proberen het een beetje te laten lijken. Wat Jelle en Koos vinden van de nieuwe setting en wat ze verwachten van de game? Dat zie je in het item!

Heb je de eerste twee games in deze serie gespeeld en zo ja wat vond je van de vorige twee delen? Ben jij op dit moment genoeg overtuigt om deze game te gaan kopen of heb je nog meer informatie nodig? Gaat Colorado als setting een succesvolle keuze zijn? Laat het weten in de comments en deel je bevindingen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch