Menu Premium
Loading...

Gamescom 2014: Keihard samenwerken voor je prooi in Evolve

18/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game is niet voor niets bekroond met meerdere awards op de Gamescom 2014. David en Pascal hebben Evolve uitgebreid kunnen spelen op de Gamescom, en zijn dan ook onder de indruk van de kracht van Evolve. Het is dan ook keihard samenwerken voor je prooi in Evolve, anders sta je met lege handen.

Waar bezoekers in een lange wachtrij moeten staan om deze game überhaupt te kunnen spelen, daar mogen David en Pascal lekker voorkruipen met hun vip-pasjes. Tijdens deze lange speelsessie waren zowel de hunters als het monster speelbaar. De game speelt zich af op de planeet Shear, waar jij en jouw team met verschillende vaardigheden het monster moeten zien neer te halen. Het verschil met de E3 is dat de guys nu zelf konden kiezen welke van de vier hunters zij wilden zijn. David en Pascal vertellen jou meer over het belang van elke hunter en het samenwerken — al snapte niet elke gamer op de Gamescom dit — om het monster te verslaan in de spannende 4v1 game mode.

Als je jouw inner-monster los wilt laten of als hunter de strijd aan wilt gaan, dan zal je nog even geduld moeten hebben. Evolve komt namelijk uit op 10 februari 2015 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Ontwikkelaar: Turtle Rock Studios
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, PlayStation 4 en Xbox One
Gamescom 2014: Keihard samenwerken voor je prooi in Evolve

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch