Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Games van dit najaar: van Crash 4 tot Cyberpunk 2077

19/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

GAMEKINGS GEEFT GEEN CIJFERS! Toch worden er in dit item cijfers uitgedeeld. De presentatoren Jelle, Skate en Boris beoordelen namelijk hun “zin” in de aankomende games van het najaar met een cijfer. Dit kan van een 0 tot 10 “zin” zijn. Ondanks deze gekke tijden zijn er toch aardig wat games die gepland zijn voor dit najaar. Nadat Cyberpunk 2077 al twee keer is uitgesteld lijkt deze dan toch echt aan het eind van het jaar uit te komen! Hoeveel zin denken jullie dat de mannen hebben in deze game? En welk cijfer denken jullie dat ze dan hun zin erin zullen geven? Laat het weten in de comments!

Cyberpunk 2077.. krijgen we ondertussen niet teveel te zien?

In 2012 werd de titel van de game al bekend gemaakt. Iedereen kan er wel over mee praten, maar is dit nog steeds goed nieuws is de vraag? want we zijn ondertussen al velen trailers en twee Night City Live wires verder en lijken toch al veel van de game gezien te hebben.Toch wordt er door CD Projekt Red zelf beloofd dat er alleen nog maar beelden van de proloog getoond geweest zijn. Maar hadden sommige dingen niet gewoon verborgen moeten blijven tot we zelf lekker aan de slag kunnen gaan met deze game?

Met X-Wing speed naar het einde van het jaar?!

De mannen behandelen boven verwachting toch 20 games. Dat lijkt misschien alsnog wel weinig maar ze behandelen  in dit item alleen de grotere games. GOED NIEUWS DUS! Dat betekend dus dat er echt nog wel meer games uit zullen komen. Ook zijn we benieuwd hoeveel zin jullie hebben in deze games, dus doe vooral lekker mee met de drie mannen achter de desk. Ondertussen weten jullie wel dat we bij de Gamekings niet vies zijn van een beetje discussie dus laat vooral weten waarom en of jullie het wel of niet met ze eens zijn.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch