Menu Premium
Loading...

Gratis games binnenhalen met Nintendo Coins!

11/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nee maak je geen zorgen het gaat niet over CryptoCoins lieve Nintendo Fans! Nintendo heeft hun My Nintendo Rewards Program uitgebreid. Je krijgt nu bij elke aankoop 5% terug in gouden Nintendo Coins. Deze kan je dan weer uitgeven in de online store van Nintendo aan games voor de Switch. Daarnaast kan je door het spelen van vele Nintendo games zilveren munten verzamelen en die uitgeven aan cosmetische items. Denk aan een nieuwe hoed voor je Miitomo, een wallpaper voor je telefoon of PC en een thema voor je 3DS. JJ en Kevin staan achter de desk en analyseren hoeveel je eigenlijk moet sparen voor een gratis game. Check nu: Gratis games binnenhalen met Nintendo Coins!

Nintendo Coins: “Echt een vette valuta?”

Het halen van gratis wallpaper en themas door gewoon je games te spelen is natuurlijk supervet! Dat Nintendo je korting geeft of zelfs gratis games lijkt nog vetter! Maar als je je gaat verdiepen in hoeveel je moet uitgeven om een gratis game te krijgen stelt het toch een beetje teleur. Je moet natuurlijk een gegeven paard niet in de bek kijken, maar hou je vast. Om een full price Nintendo titel ter waarde van 60 dollar te krijgen moet je 6000 dollar uitgeven in de store! Een Nintendo gold point is ongeveer 0,01 USD waard, dat betekent dat je 5999 punten moet sparen om een full-price Nintendo Switch game te krijgen. Het wordt nog mooier! De mensen van Cnet hebben de volgende grafiek gemaakt:

Nintendo Coins

Totaal aan Nintendo Switch Games

Ze hebben alle games die nu te krijgen zijn in de Nintendo Switch Store op prijs geordend. Als je alle games bij elkaar optelt kom je uit op 3260 USD. Dus als je alle games koopt die nu te krijgen zijn heb je nog steeds niet genoeg voor 1 fullprice game. Wat vinden jullie? Zijn jullie blij met alle gratis content of is dit een beetje onzinnige geste van Nintendo? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch