Menu Premium
Loading...

Gamer’s Heaven Almere en de Call of Duty LAN

25/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn bijna beland bij het einde van deze maand en dat betekent dat we dit weekend van alles gaan doen tijdens Gamer’s Heaven in de Media Markt! Deze keer zit Emiel samen met JJ in de studio en dit is dan ook de eerste Gamer’s Heaven voor Emiel.

De reden dat Emiel vandaag in de studio naast JJ zit, is omdat dit weekend, naast Gamer’s Heaven, er ook een andere tof evenement is op zaterdag 28 november. Deze zaterdag is er namelijk in de Media Markt in Rijswijk het jaarlijkse LAN-evenement. Deze keer spelen we tijdens de LAN Call of Duty: Black Ops 3 op PC’s en is toegankelijk voor mensen die 18 jaar of ouder zijn. Tijdens de LAN kan je natuurlijk ook vette prijzen winnen, die we om 16:30 zullen uitreiken. Je kunt je nog steeds voor de LAN inschrijven door een mail te sturen naar mm.rijswijk.marketing@mediamarkt.nl met daarin je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum.

Naast de 18+ LAN is er op het bordes bij deze Media Markt een vette show met Gamekings. JJ en Skate zijn jullie hosts en het begint om 10:00 en eindigt om 16:00. Iedereen is welkom bij deze show van Gamekings, waar je natuurlijk games kunt spelen en waar iedereen kans maakt om vette prijzen te winnen!

Daarnaast vindt er dit weekend natuurlijk ook het welbekende Gamer’s Heaven plaats. Dit evenement zal op zaterdag 28 (12:00-18:00) en zondag 29 (12:00- 17:00) november plaatsvinden in de Media Markt van Almere. Zaterdag zullen Steven en Emiel hier jullie hosts zijn, aangezien JJ en Skate zich in Rijswijk bevinden, maar zondag zijn ze er wél bij! De livestream is op zondag 29 november niet van 13:00 tot 15:00, maar van 14:00 tot 16:00!

Hopelijk zien wij jullie dit weekend op één of beide locaties.

Gamer's Heaven Almere en de Call of Duty LAN

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch