Menu Premium
Loading...

Gamen op het strand & Pokémon GO in Kijkduin

11/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het hartje zomer is ligt iedereen natuurlijk op het strand te bakken. Zo ook Jelle en Kevin. Dat doen ze natuurlijk niet om vakantie te nemen, maar om voor jullie een gaaf item te maken. Zo zijn ze afgereisd naar het strand om te checken hoe het is om te gamen op het strand. En omdat de Pokémon GO hype hier in Nederland lijkt te zijn verdampt, checken de heren hoe het er nu uitziet in het Pokémon GO epicentrum van Nederland: Kijkduin. Zullen Jelle en Kevin het ultieme vakantieplan hebben gevonden voor jullie of viel het vies tegen? Check het in dit item!

Zon, zee, strand en gamen?!?

Natuurlijk is het lekker om op het strand te kunnen bruinen en genieten van een koud biertje. Zou het dan ook mogelijk kunnen zijn om te gamen op het strand? Is het mogelijk om het online op te nemen tegen wereldwijde spelers in Mario Kart 8? Je wilt natuurlijk niet dat er zandkorrels tussen je Joy-Cons blijven zitten. Bovendien wil je natuurlijk wel een stabiele connectie hebben met het internet. Jelle en Kevin nemen de proef op de som en gaan aan de slag met de Nintendo Switch op het strand. Nemen jullie zelf wel eens wat games mee om je te vermaken op vakantie? Of laten jullie je games lekker stof vergaren?

Kevin vangt ze allemaal in Pokémon GO

Wie had ooit kunnen dromen dat je Pokémon kon vangen op je telefoon? Niantic en The Pokémon Company lieten ruim twee jaar geleden iedere Pokémon trainers droom uitkomen. Zo was JJ op pad gestuurd om de Pokémon GO hype mee te maken en aan jullie kijkers te laten zien. Dat is inmiddels een tijdje geleden en we vroegen ons af of de Pokémon GO hype nog altijd leeft op de prime spot in Kijkduin. Jelle en Kevin zijn op pad gegaan en al na een korte tijd was Kevin niet weg te slaan van zijn telefoon. Kunnen we daaruit concluderen dat de game nog altijd alive and kicking is? Je ziet het in dit item!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch