Menu Premium
Loading...

Gamen op de LG UltraGear 27GP850 Monitor: ‘Missen we 4K?’

09/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door LG Ultragear. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. LG Ultragear heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site

We hebben vandaag een nieuwe monitor video voor je klaar staan. En wel een van een fabrikant die we hoog hebben zitten als het gaat om de kwaliteit van hun producten. Meerdere presentatoren hebben er thuis een staan. En ja, zelf gekocht. Daan en Koos hebben de voorganger van LG UltraGear 27GP850 monitor eerder besproken. Op de redactie is het oude model ook maanden gebruikt als het scherm voor de game PC. LG heeft echter een nieuwe line-up uitgebracht en zond hun nieuwe schermen naar ons toe. Of we er eens naar wilden kijken. Daan was er als de kippen bij om de monitor mee naar huis te nemen en daar eens goed onder de loep te nemen. Wat biedt de LG UltraGear 27GP850 Monitor allemaal. En zie en merk je het verschil ten opzichte van de voorgangers. Je ziet het allemaal in deze video.

Brengt de monitor vernieuwing met zich mee

Met de LG UltraGear 27GP850 monitor kun je gamen in 1440p. Je zou dan kunnen denken, huh. Dat kunnen toch meer monitoren…. Klopt, maar deze versie heeft nog veel meer mogelijkheden. Zo is er 1.07 B kleurendiepte, een contrastverhouding van 1000:1 en de monitor heeft een Nano IPS met 165Hz. Betekent dit ook dat je in de praktijk een verschil ziet? Dat gaan Daan en Koos je vertellen.

Missen we de mogelijkheid tot 4k-gaming bij de LG UltraGear 27GP850

Het betreft dus een 1440p scherm. Dat is op het eerste oog niet echt vernieuwend. Missen we de mogelijkheid tot 4k gaming? Of kan dit prima omdat de standaard voor PC games op dit moment nog echt niet bij 4K ligt. Daarnaast heeft de monitor een prijskaartje. Is dat het ook echt waard? Maakt het gamen op deze monitor speciaal of is het meer van hetzelfde? Ook handig om te weten, kun je dit scherm ook gebruiken voor andere mogelijkheden zoals design en de gewone dagelijkse behoeften? Genoeg vragen dus, die de twee heren allemaal behandelen in de video over de LG UltraGear 27GP850 Monitor.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch