Menu Premium
Loading...

Kom 19 april met en tegen Gamekings gamen in Omen Battlezone

12/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We krijgen de vraag vrijwel wekelijks. Of via social media en de mail, óf via PSN of Xbox Live óf gewoon op straat. Of we eens een potje in game X tegen iemand willen spelen? En helaas (of voor onze ego’s gelukkig) kunnen we daar (te) weinig op ingaan. Tijd en het eigen sociale leven spelen bij die beslissing een rol. Als een gemiddelde Gameking-presentator elk vriendschapsverzoek op PSN of Xbox Live bijvoorbeeld toestaat dan zit zijn vriendenlijst binnen een week vol. Dit wil echter niet zeggen dat we het niet leuk vinden om de community te ontmoeten, maar dan moet de setting en de omstandigheden wel goed zijn. Zie vroeger Gamekings Live of de edities van Gamer’s Heaven in de Media Markt. En nu hebben we weer een nieuwe mogelijkheid gevonden: de pop-up store van Omen Battlezone in Utrecht.

Wie wil er nu niet Gamekings hun ass whoopen?

Op donderdagavond 19 april aanstaande vindt daar vanaf 17:00 de Gamekings PC Master Race avond plaats. Vijf uur lang gaan PC-killers als Kevin Steven, Skate, Sjaak, Emiel, Boris, Jelle, JJ en Koos daar de strijd aan met iedereen die langs komt. Er staan twee dikke LAN’s van Omen PC’s en notebooks klaar. Gespeeld worden CS: GO, Fortnite, PUBG, Heartstone en Overwatch. Niks moet en alles mag deze avond. Kom gewoon gezellig met ons hangen en we gaan relaxed met elkaar ouwehoeren over games en met en tegen elkaar strijden in deze vijf games. We gooien gedurende de avond ook nog wat leuke prijzen in de mix. En als kers op de taart kun je de traditionele podcast van donderdagavond bijwonen. Want die nemen we daar van 18:00 tot 20:00 uur live op. Entree is volstrekt gratis. We zouden dus niet weten waarom je niet even langs wilt komen ;-) Vanaf 17:00 uur ben je welkom met al je skills, vragen en flessen whiskey voor Skate.

Mocht je niet kunnen of eerder/vaker willen langskomen, dan kan kan ook. Van woensdag 18 t/m zondag 22 april 2018 is de Omen Battlezone pop-up store aan het Vredenburgplein in Utrecht namelijk dé place to be voor alle PC-gamers van Nederland. Elke dag (behalve de woensdagavond, die is vanaf 18:00 uur besloten) kun je van 13:00 tot 23:00 uur meedoen aan tientallen competities in de vijf meest populaire PC-games van het moment: Fortnite, PUBG, Overwatch, CS:GO en Hearthstone. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond is het extra feest met de komst van bekende influencers als TheDutchTerms, Maxime MXM, Shaquille SJAAK Polak, Mathia en NandoNVO en natuurlijk Gamekings. Plus er is een pro-competitie met prijzenpot. Join the party dus! Alle info over Omen Battlezone vind je hier.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch