Menu Premium
Loading...

Gamekings Warme December Maand: “We pakken groots uit!”

29/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er exact 11 maanden op moeten wachten. De legendarische Gamekings warme december maand vol warme en gezellige premium items. Ook dit jaar wordt er weer eens flink uitgepakt voor alle premium leden. Ik heb het niet over 12 premium items, geen 15 items nee gewoon 31 Premium items in de maand van december. Voor de slimmeriken onder ons is dat één premium item per dag (zelfs in het weekend). We hebben namelijk de kolen weer bij elkaar gesprokkeld om op volle toeren jullie een warme decembermaand te geven. Dus pak maar alvast je warme chocolademelk en zorg ervoor dat je agenda compleet leeg is.

Kom bij het vuur kinders

We hebben tijdens de warme decembermaand weer een paar boeken afgestoft. In de warme decembermaand kun je namelijk een aantal kerstverhalen verwachten van onder andere; Inside the Fighting wereld, kom alles te weten over de fighting game E-Sport wereld. En het opzienbaren succes van Rusty Lake. Dus kom gezellig bij het vuur zitten, pak je mok warme chocolademelk er bij en geniet van de warme decembermaand kerstverhalen.

De eindejaarsinterviews

Traditie bij Gamekings, de eindejaarsinterviews. Ook dit jaar schuiven de Gamekings heren weer aan om te praten over videogames. Dit jaar hebben we; Skate, Emiel, JJ, Melle, Daan, Steven, Jelle, Sjaak, Koos, Kevin en Boris. Een volle bak eindejaarsinterviews dus. Het eerste interview gaat al van start op vrijdag 21 december en daarna tot en met 31 december kun je dagelijks een eindejaarsinterview verwachten.

Premium madness

Een maand vol premium gekte dus. Ben je nog geen premium baas maar wil je wel genieten van de warme decembermaand bij Gamekings dan kan je gewoon hier premium aanschaffen voor nog geen € 2,50. Voor de mensen die geen premium zijn ook niet van plan zijn om Premium bazen te worden, vrees niet, de standaard items komen er ook gewoon nog aan, denk aan Filmkings, Techkings en de reviews. Dus bij Gamekings zit je in december aan het juiste adres.

Warme decembermaand

December maand

Warme decembermaandWarme decembermaand

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch