Menu Premium
Loading...

Gamekings Update: Gamekings Vault, Themaweken Premium en stage

11/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een Gamekings Update. We hebben namelijk een paar leuke dingen te vertellen plus een zakelijke mededeling. Wat dacht je bijvoorbeeld van de monsterklus die we momenteel met de Gamekings Vault aan het doen zijn. Nu al een week of drie pompen we elke dag ruim honderd oude Gamekings-video’s op YouTube. 100!!! Gewoon omdat het kan. En natuurlijk omdat jullie ons massaal hebben laten weten dat jullie het leuk vinden om old scool items terug te kijken. En je weet het, bij ons is you koning. Dus ga naar YouTube en binge die handel.

Deze maand maar liefst twee themaweken voor de Premium Bazen

Dan de themaweken. Regelmatig gooien we wat extra kolen op het vuur om onze gewaardeerde Premium Bazen een extra dosis toffe content te geven. Deze maand komen er niet één maar twee themaweken naar jullie toe. We beginnen volgende week met de Vooruitblik Week vol met voorspellingen, glazen bol werk en speculaas. Heb je dat verorbert, dan is het aan het eind van de maand tijd voor een complete Zombie Week. JJ legt je in dit item uit welke items je in beide themaweken kunt verwachten. Lekker, lekker.

We hebben bij Gamekings nog ruimte voor een kick ass stagiaire

Tot slot hebben we nog een stageplek open staan. En die willen we graag vullen. We zoeken op dit moment een ernstig nieuwsgierige wizard met woorden die laatste game nieuws volgt en samen met JJ de items voorbereid. Daarnaast ga je natuurlijk ook meewerken tijdens het opnemen van de items en het produceren van de livestreams. Ervaring met WordPress is een pre, maar niet vereist. Heb je interesse of ken je iemand die bij dit profiel past, pass hem even deze opportunity en laat hem of haar mailen naar stage@blammo.tv. Stage begint februari.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch